Vårat hus, tillägnat Ulrika

Här kommer lite bilder på vårt hus. Jag gjorde som Ulrika tipsade, fusk städade och tog lite bilder. Vi har bott här i över ett år men det känns som att vi är nyinflyttade, det står fortfarande lådor i källaren och jag har inte hängt upp alla tavlor ännu. Vi trivs väldigt bra, vi har gott om utrymme och vi har bra grannar och området är mycket lugnt. Barnen kan springa ganska fritt utomhus vilket är ovanligt här  i USA. Jag la inte in bilder på barnens rum för det har jag gjort tidigare och det kommer en bild på vårt sovrum senare. Sovrummet är vårt nästa projekt, just nu är det bara vitt o tråkigt.

Vardagsrummet, Elias ligger o sträcker på sej mitt på golvet. Han hade förresten en jättebra dag igår, lugn och nöjd och gosig hela dagen och han kräktes ingenting. 


Köket med matplats, bänken är en gammal kyrkbänk och tyvärr matchar ingenting! Jag får väl göra nåt åt det...




TV/ Mys rum, eller family room som Leo brukar säga. Här har vi ett stort problem som jag har förlikat mej med på sistone: de blommiga sofforna. Vi har fått sofforna, helt gratis, så jag vill inte låta otacksam, men de är bara inte min stil... Jag har försökt täcka dem med tyg, filtar, täcken men inget vill funka. Om ni har tips på hur jag kan förändra dem tar jag tacksamt emot det! Bilderna på hyllan är tagna av min syster Erika, det är olika Halmstad motiv så att jag inte längtar hem för mycket.


Vårt gästrum som står tomt just nu... Om ni kommer och hälsar på är det här ni får sova!

Leos nya hatt

Igår var det dags igen för ett läkarbesök med Elias. Jag bestämde mej för att ta med mej Livia o Leo till sjukhuset också, vilket jag brukar försöka undvika för då kan det sluta i kaos. Vi skulle träffa Elias rehab doktor  för att boka in nästa botox injektioner så jag tänkte att det blir nog lugnt. Jag sa åt barnen att om de är duktiga skulle de få McDonald's till lunch. Barnen var jätteduktiga och på vägen hem köpte vi Happy Meals. Sedan dess har Leo gått omkring med denna lådan på huvudet och han tycker att han är jättetuff!



Lekplatsen

Förra helgen var vi på en lekplats i en jättefin park. Det var nog sommarens varmaste dag så det var ganska svettigt men vi hade jätteroligt.







Nya tänder

Elias har inte fått några nya tänder sedan han var ca 6 månader, då han fick två där uppe och två där nere. Sedan dess har inget hänt, hans tandkött har varit alldeles bubbligt men det har inte kommit några tänder. Jag trodde att han inte skulle få några fler men i fredags ploppade en in längst där bak och nu har det kommit två till!!! De är kindtänder allihop så han har skippat flera stycken men vem vet, de kanske också ploppar ut en vacker dag. Han har varit rosig och varm om kinderna men annars verkar han inte mått så dåligt av dem.

2 av mina pojkar



Ikväll har vi varit hos Lina, vi brukar alltid försöka träffas på fredagskvällar. Elias o Stephen var lite trötta så de fick låna Linas o Johns sköna säng att vila på, är de inte fina?
Jag tror de var extra trötta för att idag var vi och träffade vår nya neurolog och det var faktiskt ett ganska trevligt möte. Jag har misstänkt att Elias har kramper men neurologen tror inte att han har det och det är ju skönt så länge han slipper det. Elias ska få börja med en ny medicin som gör att det bildas mindre saliv och slem. Han kan ju inte hosta eller harkla sej och han blir ganska irriterad när det gurglar i halsen på honom, vi får väl se om medicinen hjälper. Vi bestämde också att vi ska testa att ge honom botox injektioner i benen igen för att se om musklerna kan slappna av och samtidigt minska på hans dos av baclofen. Baclofen gör så att man blir avslappnad i musklerna men Elias är nästan för lealös i hela kroppen så vi tänkte testa på detta viset och se om det funkar bättre. Jaa, så det har helt enkelt varit en ganska vanlig dag för oss...

Grattis Elias 1,5 år!!!






Tänk att du min lille gullunge fyller 1,5!! Tänk att du blivit så stor och tänk på allt som vi har gått igenom. Tänk på allt som du har lärt mej under denna tiden, du har förändrat mej för alltid. Jag är så glad att du är min och jag hoppas att du vet hur stolt jag känner mej när jag bär omkring på dej. Jag är tacksam för varenda dag vi har tillsammans och jag tar inget för givet längre. Du är så vacker, jag kan inte få nog av dej och jag älskar dej så...

Frukost utomhus o Mollys äventyr





Så här mysigt hade vi det när vi år vår frukost utomhus på vår altan. Det var faktiskt lite kallt så vi fick ha varma tröjor och Elias gosade med sin filt. Molly var också med och busade där ute.
Häromdagen gick vi på promenad, hela familjen och Molly. Vi tänkte att Molly skulle få simma i en damm som ligger här i närheten. Där var ca 100 gäss som också hade bestämt sej för en simtur. Vi släppte Molly och hon simmade iväg och började jaga gässen fram o tillbaka, fram o tillbaka, vi trodde aldrig att hon skulle komma upp. Livia började att gråta o sa: Om inte Molly kommer ut, kan vi köpa en ny hund? Men som tur var, efter ca 15 min kom hon simmandes mot land! Hon var lite trött men vi var alla glada att vara tillsammans igen...

Grattis Moster Fia!!!


Lina, Emma, Fia o Ika från i julas.
Grattis på födelsedagen Fia!!! Hoppas du får en underbar dag, vi saknar dej och vi vill så gärna fira hos och med dej. Säg åt Iris att ge massor av pussar till dej från oss! Älskar dej!
Puss från oss alla...

Födelsedag

Tack för alla gratulationer!! Det var hemskt gulligt av er alla! Jag hade en trevlig dag, jag fick presenter på morgonen av Stephen o barnen och på kvällen var vi hos min syster Lina. Där åt vi middag o tårta som var jättegod, choklad. Vill hälsa speciellt till min farmor eftersom vi delar födelsedag, tack för att du ringde o tack för kortet! Hoppas att vi kan fira vår födelsedag tillsammans snart igen! Josef- jag visste inte att buktalare kunde vara så roliga! Tack, det muntrade upp...
Saknar er alla, puss...

Tack Mormor o Morbror Richard!



Nu har det nästan gått en vecka sedan mamma o Richard åkte hem och jag ville bara säga tack för all er hjälp och för att ni ville komma hit. Det var så mysigt och vi saknar er!! Ville också passa på att säga Grattis i efterskott till mamma!!! Hipp, hipp Hurra!!!!!

Kunde bara inte motstå....


att lägga in denna söta bilden! Hunden är inte min men eller hur är hon söt!

Elias var också förtjust i henne och här har de somnat gott tillsammans... Finns det något sötare än valpar och barn?


Utkast: Idag har ...

Idag har vi varit barnvakt åt Annika o Spencer för deras föräldrar skulle på bröllop för sjuttielfte gången denna sommaren. Barnen har haft det jättemysigt och lekt ute och just nu ligger de o babblar o fnissar i sängarna för det är dags att gå o lägga sej....





Det här inlägget försökte jag publicera förra vecka eller förr förra, men det ville inte funka men jag tänkte ni kunde få njuta av sommarbarnen ändå...


Vi har bakat kaka





Jag har hört att ni också har värmebölja där hemma. Här är det så varmt och fuktigt att vi inte orkar vara ute o leka, därför försöker vi hitta på saker inomhus. Idag var vi på ett jättekul ställe där Annika o Spencers farmor jobbar och tittade på modell tåg. Elias har även fått massage av sin massageterapeut och vi har varit och simmat. Efter maten hjälpte barnen mej att baka denna smaskiga kaka.

RSS 2.0