Coolaste tradkojan

Tradkojan har ju varit fardig i nagra manader sa har kommer de utlovade bilderna;
 
Pa sondag ska vi ha kalas for Elias pa ett stalle som heter Entertrainment Junction men idag ar han lite krasslig, slemmig, trott och tappt i nasan. Jag vill inte stalla in kalaset, jag hoppas, hoppas att han kommer att ma battre snart! Det finns ju sa mycket att fira nar ens lille prins har fyllt hela 3 ar!

Elias 3 ar gammal!!!!Hurra!!!






Elias halsar och tackar for alla gratulationerna pa sin fodelsedag! Vi hade en jattebra dag och Elias madde valdigt bra och nu med den nya datorn kan vi ladda upp massa bilder utan att det tar halva dagen. Som ni ser blev han uppvaktad med presenter och sang pa morgonen och han fick leksaker, en jattefin filt med matchande vimplar och ett par tuffa Converse med eldsflammor. Under dagen hade han roligt med sina syskon som pusslade och pysslade med honom och de tittade pa hans nya film, Wallace and Gromit. Pa kvallen kom kusinerna och moster Lina och uncle John for att ata tarta. Elias fick, som han brukar pa sin fodelsedag, smaka pa frostingen och nu nar han ar 3 ar gammal tror jag faktiskt att han tyckte om den! (De andra aren har han bara grinat illa nar han har fatt smaka). Molly var ocksa med o firade sa jag maste satta in nagra bilder pa henne ocksa...


Datorn pajat

Nu har var dator helt gett upp! Stephen tog med sej sin fran jobbet sa jag tankte snabbt uppdatera.
Vi kom hem fran sjukhuset i mitten pa forra veckan fast Elias var fortfarande lite krasslig men vi tankte att vi kunde ta hand om honom har hemma. Det verkar som det har med att aspirera ar hans nya grej, han gjorde det igen i forrgar natt men inte lika allvarligt. Idag har han hjalpt mej och Livia att gora Valentines kort men jag tror att han tyckte det var lite trakigt for han satt och suckade mest... Bade jag och Livia har last manga bocker for honom och det tyckte han battre om. Han har ju svart for att fokusera men han vill sa garna titta pa bilderna och det lyckas han att gora stundvis. Han ar sa gullig!! 

Sjuk igen

Tillbaks pa sjukhuset... I lordags hade Elias en jattebra dag, han var pa en 1/2 liter syrgas och verkade mycket pigg. Pa kvallen hade vi nagra kompisar over pa middag och da borjade Elias hosta och satta i halsen och plotsligt behovde han 10 liter syrgas. Vi bestamde oss for att ta honom till sjukhuset och dar sa de att han hade aspirerat och nu verkar det som att det har bildats till lunginflammation. Kanns bra tt vi kom in sa att vi kunde satta igang med antibiotika sa fort som mojligt. Han verkar ma ganska bra jamfort med hur dalig han ar ibland nar vi ar har och an sa lange har vi sluppit att hamna pa intensiven!
Tyvarr akte mamma hem tidigare samma dag som Eliasen blev dalig men med hjalp fran vanner och moster Lina ska vi nog klara oss. Det ar tur att vi har manga hjalpsamma manniskor omkring oss annars vet jag inte hur vi hade klarat oss.

RSS 2.0