Julbilder

Jag tog nagra kort pa barnen vid jul men har inte fatt tillfalle att lagga ut dem annu men har kommer de iallafall. Man far ju passa pa nar alla tre har snyggat till sej. Elias var valdigt trott men han ar lika fin nar han sover.

Stressiga veckor

Som ni forhoppningsvis forstar sa har vi kommit hem fran sjukhuset. Vi har varit hemma i 2 veckor och Elias har varit ok men inte helt bra. Det ar alltid nervost efter han har varit sjuk, vet aldrig om han kommer att ma likadant som innan han blev sjuk. Denna helgen har varit bra sa jag tror att allt kommer bli som vanligt igen.
Precis nar vi kom tillbaka la varan varme av sa vi har skaffat ett helt nytt system. Elias har fatt en lift till rullstolen sa att vi kan fa honom upp o ner for trappan lattare och han har aven fatt en ny sang. Han har legat i sin spjalsang tills nu sa det var verkligen dags for en stor sang, han fyller ju 5 nasta manad. Ibland hander det mycket pa bara 2 veckor...
Sista morgonen i den gamla sangen
Stora, forundrade ogon i den nya sangen
Livia o Leo far ocksa plats

Pa battringsvag...

Idag flyttade vi fran intensiven till en annan avdelning som inte ar lika akut sa det ar ett steg i ratt riktning. Elias ar sa duktig och de senaste dagarna har han varit mer vaken. Vi hoppas att vi kan komma hem om nagra dagar.
Tack for ert stod och er uppmuntran!

Nyar pa sjukhuset

Elias ar tyvarr sjuk igen... Pa nyarsafton kom vi hit till Children's hospital och vi hamnade snabbt pa intensiven. For det mesta tar de valdigt bra hand om honom och an sa lange mar han ganska bra for att ha lunginflammation. Jag sitter har vid hans sang som sa manga ganger forr, han vilar sa gott och ser sa fin ut. Kanner mej sa stolt o glad att jag far vara hans mamma. Hoppas att han blir frisk snart sa att vi kan aka hem o leka med hans nya leksaker.

RSS 2.0