Lördagsmys



När jag tittade ner i källaren idag så hittade jag Livia, Leo o grannpojken uppkrupna i soffan framför en film. De såg så söta ut under samma filt och alla tre hade varsitt gosedjur. Dora fick också vara med!

En sömnig Sötnos




New York

Vi ska åka till New York state! Den 9-13 juli ska vi vara med på en konferans för familjer med barn med Krabbe och det ska bli så intressant! Organisationen som anordnar det hela kallas Hunter's Hope och jag har derasweb sida som en länk om det är någon som är intresserad.
Annars har vi haft en ganska fullspäckad vecka. Som endel av er vet har vi drabbats av  en långvarig loppinvasion i huset!!! Det är så äckligt att jag håller på att bli tokig men ganska vanligt häromkring. Det var den stora katten Izzy som fick med sej dom in och det gjorde inte saken bättre att lilla Dora,minstingen i familjen, också hadde loppor med sej när hon flyttade hit. Vi har haft gubbar här som har sprayat huset med starka medel två gånger nu så jag hoppas verkligen att de kommer att försvinna, vi har även behandlat våra djur. Och sen gick luftkonditioneringen sönder men den är också fixad för tillfället... Ibland är det de här vanliga och vardagliga sakerna som får en att bli tokig!! Jag tycker att om man har ett barn som inte är friskt så borde man bli förskonad allt annat strul men så funkar det tydligen inte så det är bara att kämpa på och ibland måste man bara skratta åt allt...
Erika, Theodore och Alister åkte hem till England för två veckor sedan så nu har vi fått klara oss själva ett tag. Det har faktiskt gått riktigt bra!!! Mamma och min lillebror Richard kommer på tisdag och ska stanna i fem veckor. Efter det har vi ingen nanny på kö längre men om det finns några frivilliga är det bara att säga till !! Annars hade vi gärna kommit och hälsat på er alla. Vi saknar er så mycket och barnen längtar också hem till Sverige....
Malena o Lucas- Tack för det senaste mailet, jag skriver snart men ville bara säga att jag blev så glad och uppmuntrad!

Barnkalas





I helgen var barnen bjudna på barnkalas. Deras kompis Katie fyllde 5 år och de hade kalaset på ett helt galet ställe med hoppborgar, klätterväggar, stora bollar och annat kul. De hade jätteroligt och Elias tyckte att det var mycket intressant med alla höga ljuden.

Vi har gått i kloster


Tidigare i veckan åkte hela familjen till ett kloster i Michigan för att få komma bort och ta det lugnt tillsammans. Jag måste erkänna att jag var lite nervös att ta med två vildungar och en lite gnällig bäbis till ett kloster men det var det bästa vi har gjort på länge. Nunnorna var jättemysiga och barnen hade jätteroligt, de ville inte åka hem och de har bestämt sej för att de vill bli munk och nunna när de blir stora. Vi hade hoppats på att få känna oss lite utvilade och att få förnyad energi efter kloster besöket och det är precis så vi känner oss...

Elias och jag på promenad i en av de vackra trädgårdarna.

Leo tyckte att han såg precis ut som en munk i den här stora tröjan. Han fick låna den av en dam som också var på besök i klostret. Det var ganska kallt när vi var där och jag hade inte packat några varma tröjor för vi har haft så varmt på sistone.

Livia plockar blommor, hon trivdes utmärkt med att få bo så nära naturen. 

Nere vid dammen där det fanns fiskar som barnen fick mata tillsammans med en av nunnorna.

Barnen och en utav nunnorna i Barnens Trädgård där vi spenderade mest av tiden.

Farsdag och Zoo besök






Idag är det farsdag och det firade vi med ett besök på Cincinnati Zoo. Det var varmt och svettigt och jättetrevligt. Livia och Leo älskar alla djuren, jag tror att Leos favorit var påfåglarna och Livias var aporna. Om ni undrar vad som har hänt med Livias ansikte så trillade hon med sin sparkcykel tidigare i veckan. Elias hade också trevligt på Zoo men det var nog lite för varmt för honom, han var alldeles slö. När han fick lite kallt vatten på sej piggnade han till lite granna och nu ligger han o sover i soffan.
Tack Big Daddy (det kallar Livia sin pappa) för att du är en sån duktig pappa åt våra barn, vi älskar dej sååååå mycket!!!!

Nyaste familjemedlemmen




Kunde bara inte motstå...


Sjukhuset, igen...

Jaha, då var det dags igen! I morse fick vi åka till akuten med Elias och vi stannade halva dan. Igår när Stephen skulle ge Elias hans medicin genom tuben så blev det total stopp. Vi höll på att krångla med den i två timmar och sedan gav vi upp. Vi ringde en av våra sköterskor och hon sa att vi skulle ta med honom till akuten på morgonen. På akuten försökte de med olika metoder att få bort det som stoppade upp slangen och Elias var jätteledsen hela tiden och alldeles stel och ryckig i hela kroppen. Han får all sin medicin genom tuben och vi kunde ju inte ge den till honom. Medicinen som han behövde heter Baclofen och den gör att han kan slappna av i musklerna. När sköterskorna nästan också gav upp så gick det plötsligt att skölja vatten igenom slangen igen. Hurra!! Jag var glad att det gick för annars hade vi fått byta ut hela tuben och det antar jag inte är så roligt... Vi gav honom hans Baclofen meddetsamma och inom några minuter sov han gott i min famn. Som vanligt tyckte både jag o Steve att det var jobbigt att vara där på sjukhuset, det påminner oss så mycket om allt  hemskt som har hänt med vår lille goding. När doktorn kom in i rummet satt vi båda med tårar i ögonen och jag försökte förklara att det kanske inte är så farligt med stopp i tuben men att allt som har hänt Elias är så sorgligt.
Tack Lina o Erika som tog så bra hand om de andra två busungarna!!

Kusinerna Eli o Theo

388447-185
image186
En sak som de yngsta kusinerna Andersson tycker om att göra tillsammans är att sova!

Grattis Lina!!

Grattis Lina!!
Idag fyller min syster Lina år och det firade vi med middag och prinsesstårta som Erika hade fixat, här hemma hos oss. Vi hade jättertrevligt och det gick ganska vilt och högljutt till som det brukar när vi träffas. Det kom dessutom ett stort åskoväder under tiden så vi var tvugna att vara inomhus mest av tiden
image181
Föllsedassgrisen Lina
image182
Elias, Grandpa och Nana. Idag var deras sista kväll med oss, imorgon åker de vidare till Pennsylvania där Judys släkt bor.
image183
Erika och hennes goda pajer!
image184
Kusin Spencer i sin nya söta svenska tröja!

Dopp i poolen

image178Dopp i poolen
image179
Idag var vi o badade i vår pool. Barnen tyckte det var jätteroligt fast det var lite kallt. Elias fick stanna hemma med Stephen för han gillar inte kallt vatten så mycket men när det har värmts upp ordentligt tror jag han kommer uppskatta det mycket.

RSS 2.0