Baka, baka, liten kaka

Några gamla bilder från 4th of July när barnen hjälpte till att göra efterrätten, kladdkaka.

Slottet

Här ligger Livia och Elias och myser i Livias fina slott-tält. Elias tyckte det var så mysigt där inne så han somnade! Då tröttnade hans syskon på att leka men han låg kvar i en timme och sussade sött...
Elias har precis gått igenom ett helt syrgas-fritt dygn! Hurra!!! Jag kommer knappast ihåg när det hände senast... han brukar alltid behöva lite under natten,men... vi fick ändå åka till doktorn idag. Hans finger var svullet och rött igår och när han vaknade på morgonen hade det blivit ännu värre och han hade en stor blåsa också. Doktorn visste inte riktigt vad som har orsakat det hela men nu är det iallafall infekterat och han har börjat en ny kur antibiotika.
  

Leos Pool Party



Grattis Leo!!!

Leo fyllde 5 år i lördags och han verkade nöjd med sin födelsedag.  Han blev ordentligt firad med tårta (som Stephen hade gjort ) och paketer och gäster som kom på besök. Nästa söndag blir det barnkalas vid poolen och det kommer säkert att gå vilt till!

Parky's Farm

Elias har varit utan syrgasen under dagarna sedan fredags och därför passade vi på att åka till en liten bondgård med några kompisar och min syster Lina och kusinerna. Oj, vad det var härligt att få vara på utflykt med alla mina tre barn, jag njöt av varje sekund men bäst av allt var kortet med alla kusinerna! Det var lite krångligt att få in Elias huvud i hålet men det gick!

Dolphins swimteam

Här är lite bilder från Livia och Leos simlag. Livia är jätteduktig på att simma, mycket bättre än mej. Hon kan simma freestyle och ryggsim. Leo, han är duktig på att vara Leo, han springer mest runt o busar och charmar de söta simfröknarna.

Tack för alla snälla kommentarer!

Nu har vi varit hemma från sjukhuset i över en vecka men det har bara inte funnits tid till att blogga men här kommer en liten summering!
Elias kom hem med något som kallas för en picc-line i armen och det är typ som en nål med en slang som går in i en ven nästan ända till hjärtat. De lärde mej hur man ger medicin genom den så att vi kunde fortsätta hans antibiotika här hemma. Vi fick också med oss en slags väst med tillhörande maskin som skakar loss på hela Elias så att slemmet i lungorna ska lossna och det gör vi två gånger om dan och Elias verkar faktiskt gilla det. Igår var vi på sjukhuset och röntgade lungorna och det ser mycket bättre ut, tack o lov! Han behöver fortfarande syrgas och han är lite blek om nosen men jag hoppas att han klara sej utan den snart.
Vi har även fått en sjuksköterksa, Ella, som hjälper oss här på morgonen mellan 8 och 12. Hon verkar vara jätteduktig och hon tar väl hand om min lille prins. Jag  har varit lite nervös att ha en främling här i huset men hon är till stor hjälp. Livia och Leo går och tar simlektioner på morgonen och det passar perfekt för då är ju Ella här med Elias. 
Jag uppskattar allt ert stöd så otroligt mycket! Tack för att ni läser och kommenterar även fast jag inte är så flitig alltid. Jag önskar att ni alla kunde få en chans att träffa min prins men jag hoppas att ni känner att ni kommer honom lite närmre genom den här bloggen.
Till sist ett nytt favorit kort som Erika tog när vi stod och tittade på regnet som vräkte ner.

Till Ika

Här är korten du ville ha! Är de inte söta?

RSS 2.0