Livias kalas

Forra helgen hade Livia sitt fodelsedagskalas. Hon hade bjudit nagra kompisar och de sov over. Livia alskar katter sa det fick bli temat pa hennes kalas. Jag tycker det ar sa gulligt att hon inte ar for stor for ett kattkalas!

Gos med storebror

Elias ar sa stor nu att det ar lite svart for hans syskon att halla honom. Men igar kvall fick broderna gosa en liten stund innan laggdags och det tyckte de bada mycket om!

Skon hostpromenad

Tidigare i veckan gick jag och Elias pa en liten promenad i det vackra hostvadret. Man skulle kunna tro att det var jattekallt nar man ser hur val papalsad Elias ar men det var inte speciellt kallt. Han blir bara kall sa latt sa jag brukar alltid satta pa honom alldeles for mycket klader, stackas barn. Han tyckte mycket om varan promenad, han tittar med stora ogon pa alla traden som har sa fina farger runt den har tiden. Han tyckte ocksa mycket om nar vi kastade lov hogt upp i luften och lat de falla overallt.

Grattis pa 10 ars dagen, Livia!!


Applefest

Forra helgen akte vi till Applefest i Lebanon, som ar en sot liten stad ganska nara dar vi bor. Det var perfekt hostvader, ca 20 grader som det kan vara har pa hosten, och solen sken. Det var sa trevligt att strosa omkring pa marknaden.

RSS 2.0