Vardag

Oj, oj, oj, nu var det langesen sist men det betyder inte att det inte hander nagot har, for det gor det jamt. Elias har matt bra fast han har varit mycket upp o ner. Ena dagen mar han jattebra, nasta dag daligt och ibland kan det skifta pa bara en timme.
Som ni vet brukar hans froken komma hit och det gor hon fortfarande men vi har ocksa varit och halsat pa i skolan tre ganger. Forsta gangen skrek han hysteriskt i 10 min, jag var pa vag att aka hem med honom men sedan lugnade han sej och han har haft det jattebra. Han brukar bli lite trott men da ar det bara att ta en liten lur och det tycker Livia o Leo ar jatteroligt, de brukar ju inte fa sova i skolan.
Elias har blivit storkusin, igen! Och kan ni tanka er, den lille har fatt sitt namn fran sjalvaste prinsen, Bernhard! Jattefint! Namnet betyder starke bjorn, sa det blir ju endel att leva upp till. Elias foddes pa min gammel morfar Bernhards fodelsedag och det var darfor han fick heta Bernhard. Grattis Alex o Tess!!
Vi har aven fatt sjukskoterskor har pa natterna.  De kommer fran Children's Hospital och de ar valdigt duktiga och trevliga och de tycker alla om Elias valdigt mycket. Jag o Stephen kanner att vi antligen kan vila ut efter 3,5 utan nagon ordentlig somn och vi vet att Elias har det bra med tjejerna.

Elias tar en tupplur i skolan

Elias spelar xylofon med froken

Lasstund i tradkojan


Laxlasning pa altanen

Mys o Gos!!


Tennis

Vi har blivit inspirerade av US Open sa i mandags var hela familjen ute och spelade tennis. Det var forskrackligt varmt men kul iallafall. Livia vill valdigt garna lara sej att spela och hon blev lite sur nar jag o Steve tyckte att det var var tur. Leo tyckte det var roligast att vara bollkalle, dricka vatten med is och gosa med lillebror. Elias tyckte bast om att gosa med Leo, kasta bollar och promenaden hem var ocksa skon. 




 

RSS 2.0