Julen

Julen blir alltid nagon slags blandning fran de tva landerna som vi kommer ifran. I ar fick barnen oppna en present pa julafton och resten nasta morgon. Jag var lite dalig pa att fa bra bilder men jag visar nagra anda... Till frukost at vi Santa porridge som Livia kallar det (tomtegrot) och vi var bjudna pa middag till nagra vanner som vi brukar vara hos pa julen. Det var en mycket trevlig jul men det ar nog bara Elias som tror pa tomten. Bade Livia o Leo tycker att de ar for stora for sant. Elias vaknade forst pa morgonen och lag och kikade pa granen i lugn o ro en stund.
 

Julstamning

Vi brukar hugga ner var egna gran och det ville vi gora i ar igen. Nar vi val hade klatt pa oss alla varma klader och satt i bilen borjade det osregna! Jag och Elias stannade i bilen medans de andra begav sej ut i skogen och nar de kom tillbaka var de genomsura. De hade med sej en fin liten gran och vi brukar fa ett fint kort utav familjen och granen men i ar fick det se ut sa har...
Nar vi kom hem pyntade vi den och satte stjarnor i fonstret som Elias har gjort med sin froken...

Stjarngossar

Det var ju Lucia for ett tag sen och det firade vi med att Elias fick vara stjarngosse och han var jattesot. Han sag ganska nojd ut att fa kla upp sej sa fint. Leo ville ocksa prova sin gamla stjarnstrut och han var fin han med!

Rormokare

Idag har Eliasen hjalpt Stephen att installera en ny kran i koket. Det gick jattebra tills Stephen tappade nagot i golvet sa Elias blev alldeles forskrackt och tappade sin skruvmejsel (eller vad det nu heter) i golvet och blev alldeles forskrackt igen nar det danade. Men han hamtade sej snabbt och sag nojd ut med att vara pappas hjalpare.

Svensk julfest

Vi brukar ga pa den svenska julfesten har i Cincinnati men det verkar som Elias alltid mar lite daligt vid den har tiden pa aret sa han och Stephen brukar stanna hemma. Men inte i ar!! Elias och Stephen foljde med och det var sa trevligt. Kusin Annika var Lucia och hon var jattefin!

Thanksgiving, lite sena bilder...

r...

RSS 2.0