Elias








Leo







Livia








Sommarbarn

Jag vet att sommare haller pa att ta slut fast har ar det lika varmt, om inte varmare an i juli. Tittade lite pa mina bilder fran sommaren och ville garna dela med mej lite av barnen. Forst ut ar Livia!

Skoldags

Igar borjade Livia och Leo skolan igen och Elias borjade idag. Livia har borjat tvaan och da far man borja i en ny skola. Leo borjade ettan och det innebar att han ar borta hela dagen istallet for halva som forra aret. Elias gar fortfarande i pre-school och han har kvar sin jattegulliga froken fran forra aret och precis som vanligt kommer froken att komma hit. Jag har inte langtat efter att skolan skulle borja men det ar faktiskt ganska skont med lite lugn och ro har om dagarna...




Full koncentration...

Froken hjalper Elias att mala med en rolig boll.
   
Det blev en kyckling, den ska vi hanga pa vaggen sa fort den har torkat!

Elias 3,5 ar idag!!

Elias firade 3.5 ar idag och det ar en stor dag! Livia o Leo hjalpte mej att baka cupcakes for att fira och de dekorerade dem sa fint. Elias fick smaka pa frosting fran bada sina syskon och det verkade han gilla.


Stora pojken!!

radion

Idag ska jag prata pa radion om Elias. Jag ar jattenervos... Det ar Hunter's Hope som vill sprida information om krabbe och "universal newborn screening". Om ni ar intresserade kan ni folja lanken www.wgr550.com

Middag i parken

Haromkvallen tog vi med oss var middag till parken och satt dar och myste och gick pa promenad. Vadret var alldeles lagom varmt och inte for klibbigt. Elias har matt ungefar likadant hela sommaren, han behover fortfarande 5 liter syrgas men annars ar han som vanligt! Snart borjar skolan igen och de ska nastan bli lite skont och jag tror att Livia och Leo borjar bli redo (och deras mamma ocksa!). De har varit sa duktiga hela sommaren med tanke pa hur var sommar borjade. Manga barn runtomkring hittar pa allt mojligt och reser men vi har ju fatt halla oss runt huset mest men de har inte klagat! Duktiga barn!





RSS 2.0