Elias simmar

Elias simmar
image100
image101
Idag har jag och Elias varit och simmat i bassäng. Han njuter jättemycket men när sjukgymnasten och arbetsterapeuten ska hålla på och träna med honom då blir han inte glad, han vill bara få vara ifred!

Äntligen bättre...

Äntligen bättre...
image98
Nu mår vi äntligen bättre! Elias hade feber i 6 dagar men han klarade av det ganska bra, han blev bara så förskräckligt trött. Han orkade inget annat än att bara sova hela tiden och kräkas ibland. Livias ansikte och huvud börjar läka ihop riktigt bra. Tidigare idag satt alla mina gullungar och hade det så här mysigt på puffen.

Livia har blivit biten av Buster

Livia har blivit biten av Buster
Endel av er har redan hört det, Livia blev biten av en hund i torsdags kväll. Livia och Buster (min systers boxer) är bästa vänner men nånting gjorde så att Buster attackerade Livia när de lekte. Jag och Lina tog henne till akuten där hon fick sy tre stygn. Hon är livrädd för sprutor men hon var verkligen jättemodig och duktig. Hon säger att hon saknar Buster för hundpolisen kom och hämtade honom och satte honom i finkan. Det är vad vi säger till barnen men förmodligen är han i hund himlen nu.
image96
En sån här fin docka är man verkligen värd när man är världens modigaste tjej!

Fortfarande lite sjuka

Fortfarande lite sjuka
Så här mysigt kan man ha det när man är sjuk tillsammans. Elias var hos doktorn i onsdags och det verkar som han har fått nåt virus. Han svettas jättemycke och har lite feber, han var röd i halsen men öronen och lungorna var bra. Doktorn sa att han får kämpa på tills söndag och förhoppningsvis går det över sen. Livia och Leo har också smittats men de verkar inte lika dåliga.

Vi är sjuka

Det började med att Stephen fick körtel feber förra veckan och sedan blev Elias förkyld och febrig. I natt vaknade jag av frossa, ont i halsen och i huvudet och sedan kom febern. En av våra sjuksköterskor ska komma och kolla på Elias om en liten stund, jag hoppas bara att han inte har fått körtel feber också! Jag blir ju lite orolig, han har inte haft feber sen han var pytteliten. Idag orkar han inget annat än att bara sova och sova...

Elias nya rum

Elias nya rum
Jag har ju lovat att ta bilder av vårt hus när det är städat men det brukar bara vara ett rum i taget som är städat så här är några bilder från Elias rum.
image90
image91
image92
image93
De här tavlorna målade min syster Sofia när hon var här. Är dem inte fina? De passar perfekt till Elias täcke med små elefanter på.

Min skatarflicka Livie

Min skatarflicka Livie
image86
image87
image88
Hon har ärvt talangerna från sin pappa.

Tack nr 2

Jag glömde säga att jag vill så gärna svara på alla era hälsningar men det är svårt att hinna med men jag läser varenda en av dem och ibland om jag har en deppe dag går jag tillbaka och läser dem igen. I framtiden kanske jag kommer hinna att svara på dem!

Tack!!!

Jag och Elias och resten ville bara tacka för alla era fina kommentarer och hälsningar. Det får oss att känna oss uppskattade, ger oss uppmuntran och lite förnyad energi. Det är så roligt att det finns så många som faktiskt bryr sej om oss även fast vi är långt borta. Tack för ert stöd!!!  

Doktor Livia, Leo och Iris

image81image82image83Doktor Livia, Leo och Iris
Tidigare i våras när Fia o Iris var här och hälsade på, kom vår child life specialist hit med dockor och doktorsgrejer till barnen att leka med. Hon brukar komma hit en gång i månaden för att träffa Livia o Leo och se hur de mår. Hon har alltid med sej något roligt för dem att göra och de blir alltid överlyckliga när hon kommer. Dessutom brukar hon berätta för mej att hon tycker mina barn är såååå duktiga och roliga och söta och smarta och då blir jag såååå stolt!

Elias gosar med pappa

Elias gosar med pappa
image79

Ormen

Ormen
När jag och Eliasen satt och solade oss på altanen kom katten dragandes med den här mellan tänderna! Jag blev livrädd, den var ju inte så stor men min bror Kim brukar alltid informera mej om alla farliga ormar som finns i Ohio. Vad  tror du Kim, kan du identifiera den? 

Elias äter glass

Elias äter glass
image75
Igår fick Elias smaka glass för första gången. Han tyckte det var jättegott och sög i sej så mycket han orkade!

Livia har lärt sej att cykla!!

Livia har lärt sej att cykla!!
image71
image72
image73

Bilder från fotografen

388447-68
image69
Nu har vi varit och hämtat de stora fotona från fotografen. Så här fina blev de! På det kortet med alla små bilder står det "All the precious parts of me".

Till morfar Birger

Till morfar Birger
image67
Grattis på 75-års dagen, morfar Birger!! Här kommer  några slängpussar från oss. Hoppas du får en underbar dag!!

Förra veckan

Förra veckan
Livia, grannpojken, Leo och kusin Luke njuter av vårens första glassbils pinne. Stephens bror med familj var här och hälsade på förra veckan och här kommer några kort därifrån.
image63
image64
image65

Vi har varit på biblioteket

Vi har varit på biblioteket
image60
image61
Livia o Leo älskar böcker och det är perfekt sysselsättning när man är lite dålig. Leo fick också feber inatt men Livia verkar lite bättre. Tack o lov mår Elias bra men han ville inte sova inatt...

Till morfar

image58Till morfar
Heeeeja HBK!!!

Elias gosar med Izzy

Elias gosar med Izzy
image55image56
Så här mysigt hade Elias och katten Izzy det tidigare idag. De har alltid tyckt bra om varandra och det syns tydligt på dessa blider. De sov ungefär en timma tillsammans och Elias var ovanligt avslappnad under tuppluren. Jaa, jag glömde berätta igår att Livia är sjuk, feber, det är därför hon ligger och sover i gungstolen på bilden från igår. Elias wants to tell his daddy at work that he loves him and misses him soooooo much!!

Några bilder från kvällen

388447-51
image52
image53
Vi har haft en jättemysig dag. Vädret har varit underbart och vår nye nanny, kusin Josef, har anlänt. Barnen var glada att träffa honomoch Livia verkade känna igen honom. Vi har även invigt grillen för första gången i vår, det blev grillspett och korv till barnen.

Våren har äntligen kommit!!!

Våren har äntligen kommit!!!
Här är Eli ute i vårsolen! Han älskar att känna vinden i ansiktet, han blir lugn och lite trött och brukar somna när vi sittter ute. Nu hoppas vi på att vädret ska hålla i sej så att vi kan vara ute mycket mer...

Mera foton

Förra veckan tog Kisa mer bilder utav vår familj. Det var hon som kom och fotade oss på sjukhuset och nu ville vi ha lite fler bilder i en mysigare miljö. Hon har lagt ut bilderna på sin hemsida och blogg, www.kisakoenig.com, www.kisakoenig.blogspot.com  Ni får gärna kolla, jag blev jättenöjd, det var inte lätt att få hela familjen still och samarbetsvillig på samma gång...

Paskpyssel

388447-46
image47image48image49

Elias har sovit i sin egen sang...

388447-44
image45
Jaaa, inte en helt natt eller sa men iallafall en liten tupplur pa formiddagen!!


Barnens museum

Barnens museum
image42
image43
Sa har trott blev Elias av att vara pa Barnens Museum... han sov hela tiden och missade allt det roliga. Tack for den fina trojan, Sara och Ulle!!!


Livia och katten Izzy

388447-40

Elias coola frisyr

388447-39
Så här snygg blir man ibland efter badet

Äntligen tillbaks!!

Det har varit något skumt med både datorn och bloggen men nu verkar det som att det ska funka igen!!
I fredags var det dags för Fia och Iris att åka hem... Buu!!l Blää!!! Nä, det såg vi inte fram emot. Tack för all er hjälp, vi saknar er!! Vi bestämde oss för att åka till Barnens Museum innan de skulle till flygplatsen. Vi hade mycket trevligt men tyvärr sov Elias hela tiden vi var där, jag ville ju att 
han skulle få va med och leka men vi får åka tillbaks en annan gång. Vi var också på sjukhuset innan museet hos gastrit läkaren. Han sa att Elias är lite övergödd men att han förhoppningsvis kommer att växa mer på längden. Han sa också att vi ska försöka att ge honom mer mjölk per timme så att han kan komma upp till 8 timmars 
paus!! Yippee!! Det känns så otroligt att kunna få bära omkring på honom utan att ha en pump och påsar och slangar hängandes. Han tycker fortfarande mycket om att smaka på lite olika grejer, hans nya favorit är vanilj yogurt!
Annars är allt bra med Elias, han var lite snorig härom natten. Då plockade jag fram sugen och gjorde rent i näsan. Man skulle tro att han blir rädd, för den väsnas och det suger i näsan men han blir alldeles lugn och försöker komma närmre sugen.
Till sist måste jag bara berätta vad Livia sa i bilen, på engelska, men jag tar det på svenska. " Jag älskar min familj, vi har den bästa familjen i hela världen!! Men det finns en sak som inte är bra med vår familj," Då frågade jag vad det kunde vara, hon svarade, " Att Elias är sjuk och att han kommer att dö." Usch, vad jobbigt att ens lilla flicka som man vill skydda från allt ont måste gå igenom det här!! Jag sa år henne att vi får tänka på att han finns ju här nu och att vi får leka med honom och älska honom så mycket vi bara kan, man vet ju inte vad som händer nästa dag. Det är något som jag får påminna mej själv om ibland också.

RSS 2.0