God Jul!


Vi gjorde egna julkort i år men tyvärr kunde vi inte skicka till riktigt alla vi känner, så vi hälsar God Jul så här istället!

Vi saknar er!!!

Här sitter Elias o gosar med sin mormor för exakt ett år sedan. Nästan hela min familj var här då och det känns lite extra längtansfullt den här julen...

Vår julafton

Elias fick en ny pyjamas av sin pappa som han tyckte passade bra på sin son, det tyckte jag också! Ni undrar kanske varför Eliasen har den där konstiga masken på sej. Det är därför att hans kusin Annika som var på besök, var lite förkyld och det ville vi inte att hon skulle dela med sej utav till Elias.

Livia dukar fint med hemmagjorda underlägg till jullunchen. Min syster Lina med familj kom på besök och vi hade det så trevligt. Vi lagade våra favoriter på det svenska julbordet och till och med våra män tyckte att det var gott!
Presenter!!!!
Elias lyckades sova sej igenom hela julklappsutdelning så han har inte ens öppnat någon present ännu. Han får väl göra det imorgon, hoppas han gillar dem! 

Pepparkaks bak


Först måste man rulla upp ärmarna på tröjan,

sedan knåda degen ordentligt,

kavla degen med hjälp av mamma...

och alldeles själv,

välja en pepparkaksform...

och trycka till,

sedan skjuts in i ugnen...

och så här fin blev pepparkakan till slut!!!


Världens sötaste pepparkaksgubbe





Leos julavslutning





Idag



Idag har jag o Leo städat och Elias skulle hålla oss sällskap men han blev så trött att han somnade i Leos säng!

Igårkväll





Ny sond

Jag tyckte att förra veckan var lite väl lugn, det brukar ju alltid hända något och mycket väl i torsdags kväll vid 23.30 ploppade Eliasens sond ut. Han har ju en lite krånglig sond eftersom att den sitter inne i tarmen och därför måste man sätta in den under röntgen. Jag o Elias åkte till akuten på Children's Hospital och där fick vi vänta tills 8.30 på fredag för det fanns ingen där som kunde sätta i en ny mitt i natten. Elias sov nästan hela tiden iallafall och märkte knappast att vi var på sjukhuset och han var jätteduktig när de satte i den nya, han gnydde bara lite. Annars har vi haft en trevlig helg med barnkalas och ett besök till Ikea som Eli uppskattade mycket. Hans förkylning verkar mycket bättre så det fick vi fira med ett Ikea besök.


Gamla kort


Har inte tagit några nya bilder de senaste dagarna så jag tänkte lägga ut dessa från förra hösten. Tänk va stor han har blivit!! Han har faktiskt kommit igång att växa på längden också, den stod stilla ett tag men nu är han 85 cm lång. Jag tycker att han verkar att må lite bättre från förkylningen men han är ändå ganska slemmig. Idag var jag och han ensamma hemma en liten stund och det var så mysigt att kunna bara ägna mej åt honom. Vi gympade lite och sedan hjälpte han mej med julkorten genom att hålla mej sällskap.

1:a Advent






Vi bestämde oss för att sätta upp granen redan igår för att förra året gillade Elias granen jättemycket så vi tänkte att i år ska han få njuta av den så länge som möjligt. Det var kul o mysigt att pynta den och det verkar som Elias gillar granen o alla lamporna igen. Hans förkylning är fortfarande inte riktigt över men han verkar må ganska bra än så länge. Jag kommer att bli överlycklig om han klarar sej igenom hela denna förkylningen utan att behöva vara på sjukhuset!!

RSS 2.0