Pulka dags

Antligen fick Elias aka pulka! Vi har inte haft jatte mycket sno i ar och nar det har snoat har det varit for kallt eller sa har Elias varit forkyld sa han har inte fatt ga ut o leka. Men det snoade for ett par dagar sedan och da passade det utmarkt att aka lite pulka. Kusin Annika ar alltid en jattebra hjalpare och hon puttade pa pulkan sa Elias kunde aka sjalv ner for en liten backe.
 

Vantar

Elias sitter vid det stora fonstret i vardagsrummet och vantar pa att hans pappa ska komma hem. Han blir alltid glad nar Stephen kommer hem fran jobbet. Ogonen borjar aka fram o tillbaka for att leta efter honom och han borjar andas snabbare.

Mormors sista dag

Nagra bilder fran sista dagen med mormor. Hon var lite forkyld sa hon fick ha mask pa sej. Dagen till ara var Elias klarvaken med vidoppna ogon.
 

Kalaspojkar

Vi har haft fodelsedagar i familjen. Stephen fyllde 40 den 8de februari och Elias fyllde 6 den 19de februari. Vi hade ett gemensamt kalas for dem. Tyvarr hade jag slarvat bort kameran pa Elias fodelsedag sa jag tog kort med telefonen sa ni far noja er med bilder fran kalaset. Sjalva fodelsedagen var lugn o skon och vi njot av varandras sallskap. Elias ar ju allergisk mot katter o hundar men vi trodde att han ville ha ett husdjur iallafall, det fick bli en eremit krabba!
 

Finbesok

Vi har haft fint besok ocksa, fran Sverige, det var mamma som kom o halsade pa. Det var sa roligt att ha henne har, onskar hon kunde flytta hit...
 
Leo o Charlie passade pa att gosa lite i soffan ocksa.

Langhelg

Uppdateringen har varit dalig men har kommer massa bilder pa vad som hant sen sist. Elias har matt utmarkt, fast alla barnen hade maginfluensan men det gick over pa en dag.
I borjan pa februari var vi pa ett jatteroligt badstalle och vi sov over och hade det jattemysigt. Tyvarr har jag inga bilder pa Elias i poolen men han tog sej ett dopp och gottade sej.

RSS 2.0