Ögonläkaren

Idag har Elias varit på återbesök hos ögonläkaren. Egentligen hade inte så mycket förändrats i synnerven och det är ju jättebra men hon sa att det ändå är svårt för henne att säga hur mycket Elias verkligen kan se. Han ville inte reagera så mycket på ljus o mörker och han ville absolut inte följa saker med blicken för han var väldigt trött. Han har varit lite slö idag och hans pupiller är fortfarande jättestora efter läkarbesöket, han fick några droppar för att utvidga dem. Just nu ligger han och vilar ut efter dagens äventyr och så här fin är han då...



Påskfest

I lördags hade Leo påskfest på sin skola. Livia fick låna kameran för att ta lite bilder. Jag tycker att kortet där Leo sitter ner är helt underbart (kolla in kompisen till höger om honom). Det är bara så typiskt fyraåringar! Livia o Leo fick också hälsa på en söt liten kanin som var helt vettskrämd av alla barnen...




Fingerfärg

Tänk va kul man kan ha med lite fingerfärg! Ja, jag vet att det blev lite mycket bilder men de är ju bara så söta!!! Flickan som ni inte känner igen är Livias kompis från skolan.







Mysig morgon

Idag på morgonen hade Leo bestämt sej för att han och Elias skulle titta på film tillsammans. Nu ligger de i varsin soffa och myser och tittar på Strawberry Shortcake. Båda två gillar verkligen varandras sällskap.


Brandstationen

Leos skola var på studibesök på brandstationen igår och jag följde med och skjutsade. Livia och Elias var nog lite besvikna för de fick inte följa med men min snälla syster ställde upp som vanligt och passade dem. 




Badpojkar

Imorse tog Leo och Elias ett dopp tillsammans i badkaret. Leo fick knappast inte plats med Eliasens stora badstol men han knödde ner sej ändå. Som ni nog har märkt så kan jag inte få nog utav alla små vardagliga stunder med mina barn och därför tyckte jag att de var extremt söta tillsammans och de verkade tycka att det var jättemysigt. Elias är lite sällskapssjuk av sej så det passade honom utmärkt att få bada med storebror.




Vi är tillbaks...

Nu var det länge sen jag bloggade men allt är bra här borta. Vädret har varit så fint så vi har inte velat sitta inne framför datorn. Elias är lite förkyld men inget farligt alls men däremot verkar det som att han har fått kramper. Det är ganska vanligt för krabbebarn och nu har de även börjat spöka i Eliasens kropp. Än så länge är de inte så långa men Elias får verkligen panik utav dem och vi ska börja med en ny medicin som förhoppningsvis ska hjälpa.
Tyvärr har jag inga utomhuskort men här kommer lite bilder på annat vi har hittat på; lekt med kompisar, varit på kusin Spencers kalas, gosat i våran säng...


Min kompis Kasia och Elias kompis Sophia






Hejdå mamma!!!

Idag åker mamma hem och vi kommer att sakna henne otroligt mycket...Tack för all din hjälp och tack för att du ville komma hit och passa upp på oss. Elias har mått väldigt bra hela tiden som mamma har varit här men idag på morgonen vaknade han och var alldeles varm och han har bara sovit o sovit hela dagen. Till och med när jag lyfte ut och in honom ur bilstolen så sov han. Han har inga andra symptom så vi får väl vänta och se vad som händer...
Ni kanske har märkt att det brukar bli lite projekt runt huset när vi har besök och denna gången har mamma hjälpt oss med en liten väggmålning och hon har också sytt ett fodral till en gammal fåtölj.


Före och...

efter!! Tyg och kuddfodral är från Ikea.

Tjejkväll, fast Elias fick också vara med!





Undra vad kusin Annika tänker på när hon tittar på Elias? Hon är iallafall väldigt förtjust i honom!


Sommaren har kommit...

fast det varar nog bara i några dagar, vädret brukar vara väldigt ombytligt här i Ohio.

Bröderna Wendland leker på matbordet




Vårkänslor


Idag var det så varmt o skönt att Elias fick sitta utomhus med bara filten svept om sej. Han tyckte det kändes skönt med de varma vindarna och blicken åkte fram o tillbaka. Häromdagen när vi var ute flög ett flygplan förbi och då spärrade Elias upp ögonen och riktigt försökte hitta var det där konstiga ljudet kom ifrån. Han var så gullig! Han har även börjat suga på  napp!! Det kanske man inte ska vara så stolt över, när ens två-åring gör det men det såg så gott ut. Det började med att vi pussades och då sög han sej fast i mina läppar, "a french kiss" som Leo säger. Moster Lina letade upp en av hans gamla nappar och som han sög! Han tyckte det var så mysigt och så mycket har han inte rört på munnen på länge. Som jag har sagt tidigare så är det ju småsakerna som gör en lycklig när allt annat är kaos!
Om ni undrar så är det Lina som har gjort både filten och mössan, jättesöta! 

Grattis Lucas!!!

Elias ville skicka detta hjärtat till sin kompis Lucas som fyller två idag!!! Hipp, hipp, hurraaaaa!!! Lucas bor utanför Jönköping och han är nog Elias allra bästa kompis, de har mycket gemensamt och framförallt är de lika gulliga båda två! Hoppas du får en jättefin födelsedag, tror du att du får smaka lite på tårtan? Vi har tänkt på dej hela dagen och vi är så glada att du också har blivit så stor! Nu ska vi gå och tända två ljus för dej och sjunga, hoppas att du kan höra oss över Atlanten. Grattis kramar från Elias o resten av familjen

Danstävling




I söndags var Livia och kusin Annika med på en danstävling för första gången. De vann till och med en pokal fast det var bara de som tävlade i deras kategori, fast det vet inte flickorna. Vi mammor tyckte iallafall att de var jätteduktiga och tjejerna tyckte också det var kul. Har de inte snygga dräkter? 

RSS 2.0