God Jul fran Elias


Lille busen

Sa har lag Elias pa soffan och tittade pa den fina granen.
Jag lamnade rummet en kort stund och nar jag kom tillbaka hittade jag honom sa har, med filten over huvudet och armen runt filten, han ar en riktig liten buse, vet inte hur han lyckades med det.

Arliga pepparkaksbaket

Som vi brukar sa bakade vi pepparkakor med Lina, Annika o Spencer. Barnen ar sa duktiga och uthalliga och Annika hjalpte Elias med hans deg och det blev jattefina pepparkakor.

Luciafirande med svenska gruppen

Livia, Leo och kusin Spencer var med och lussade pa svenska gruppens luciafirande och pa Ikea. De tycker att det ar jatteroligt och pojkarna alskar att fa vara stjarngossar. Leo kunde inte lata bli att banka Livia i huvudet med sin stjarna mitt under upptradandet och det tyckte Livia var hemskt pinsamt, annars gick det bra! Ursakta de suddiga bilderna

Granen och lite annat pynt

Sa har fin blev granen nar den val kom in i huset.

Ett fynd jag gjorde pa Goodwill
En liten Isak syns pa bilden i bakgrunden

Arets julgran

Idag var vi och sagade ner var julgran. Vi har gjort det de sista aren men Elias har inte kunnat folja med for han brukar vara dalig vid den har tiden av aret. Men idag bestamde vi oss for att alla skulle aka for han har matt sa bra (med Elias matt matta) den sista tiden. Det var verkligen jattemysigt och Elias ogon var stora och forundrade. Vi akte traktor, det var forsta gangen for Elias och det gillade han mycket. Jag kladde pa honom termobyxor fast det var nog 10 grader men han blir sa latt nerkyld. Det var en jattelyckad eftermiddag, vi har inte fatt in granen annu men den kommer nog ocksa bli bra.
Moster Lina har virkat fina ugglemossor till barnen

RSS 2.0