Happy Thanksgiving!

Igar var det Thanksgiving och det firades som vanligt med kalkon och massa annan mat, gott! Till middagen var det bara vi fem tillsammans men senare pa kvalllen kom nagra kompisar till oss pa efterratt och det var sa mysigt. Elias trivdes med huset fullt, det har han alltid gjort. Idag ska vi fortsatta firandet hemma hos min syster Lina.
Under denna hogtid tanker man pa sant man ar tacksam for och jag ar oerhort tacksam for de har krabaterna:
Middag!!

Lasstund med storebror


Ulrika- vi har ocksa ekollon!

Fast de har varar inte sa lange, de ar gjorda utav choklad och jordnotssmor.

Musikterapi

Nagon gang ibland kommer det en jattesnall musikterapeut fran Children's Hospital for att spela med barnen. Oftast brukar han komma nar Livia o Leo ar hemma fran skolan men for nagra veckor sedan fick Elias hela timmen for sej sjalv. Han alskade det!

Pirater!

Till Halloween kladde barnen ut sej till pirater, vi gick omkring har i grannskapet och de fick  massvis med godis. Elias kan ju inte ata godis men han tycker om att slicka lite pa klubbor sa han fick  massa klubbor med sej hem. Det ar sa skont att bara kunna fa njuta av hosten och inte vara pa sjukhuset. Det ar forsta aret pa lange som Elias inte har varit sjuk i oktober och vi  hoppas att det blir likadant i november!

RSS 2.0