Picnic i skogen

Picnic i skogen
Idag åkte jag o Erika ut i skogen med alla barnen och hade med oss lunch. Vi lekte på lekplatsen och gick en promenad. Den här veckan har varit så lugn och skön. Vi har bara haft en enda uppbokad dag, för ett läkarbesök, och det känns nästan lite lyxigt att få kunna hitta på vad man vill.
image173
Coolingen Elias
image174
Busungen Leo med jordgubbsfläckar runt munnen.
image175
Kusinerna Theodore, Leo o Livia har hittat något väldigt intressant att titta på.
image176
Livia, Elias o jag ( som nästan känner mej gravid när jag går omkring med Eli på magen).

Arbetsdag i trädgården

Arbetsdag i trädgården
Här ligger kusinerna Theodore och Elias i gröngräset och pustar. Vi var alla ute och jobbade i trädgården häromdagen och det var verkligen jättevarmt!
image168
image169
image170
Här har vi lagt ut våra garden stones. Barnen har dekorerat dem tillsammans med deras child life specialist, den här med bara pärlor och...
image171
denna med Livia och Leos handavtryck och Elias fotavtryck. Fina va?? Barnen är iallafall jättestolta över dem, nu är det bara lite växter som fattas i rabatterna!

Memorial Day

Memorial Day
Idag är det Memorial Day och vi har haft en jättetrevlig dag. Steves pappa, Wayne, och hans fru, Judy, har en stor husbil som de reser runt i och denna månaden är de här och hälsar på. Vi var och hos dem vid campingen och grillade och lekte halva dagen.
image160
Livia äter s'mores (grillade marshmallow, smält choklad, kex). Jättegott!!
image161
Judy och Leo
image162
Stephen och Elias myser i det vackra vädret. Jag tror Elias hade varit väldigt nöjd om han kunde bo ute i skogen i en sån här husbil, han var nöjd och glad hela tiden vi var där. Elias älskar att var ute och idag bar jag honom i en bärsjal (tack för lånet, Ulle) och han sov så gott i den.
image163
Erika och Theodore med det svullna ögat, han hade fått nåt skräp i det som vi tillslut fick ut häromdagen. image165
Sötnosen själv, här ligger han och vilar på sin mjuka filt i skuggan. Han har lite torra läppar, jag hade glömt salvan hemma.

Livias Graduation

Livias Graduation
Idag var det Livias skolavslutning från pre-school. Hon fick en examens mössa och här står hon i mitten av alla barnen. De sjöng sånger och fick varsin bibel och diplom. Livia var jätteduktig, hon stod och gjorde rörelser och dansade till alla sångerna. Jag var så stolt över henne och mina pojkar också, såklart! Hela familjen, Moster Erika, kusin Theodore, Morbror John, Granpa o Nana var alla där för att gratulera henne.
image158
image155
image156image157

Elias lyfter huvudet

Elias lyfter huvudet
image151
image152image153
Elias har nästan ingen kontroll alls över sina muskler längre och han har inte lyft huvudet själv på flera månader. Men häromdagen bestämde han sej för att lyfta det själv igen när jag bar honom mage mot mage. Han var bara så go och det kändes som han verkligen ville komma närmre oss och pussa på oss och bara titta djupt in i våra ögon. Som tur var hade min syster, Erika, kameran i närheten och tog dessa fina korten.

Elias myser i vagnen

Elias myser i vagnen

Fredagsmys

Fredagsmys
image145
image146
image147
image148

Välkomna Moster Erika o Kusin Theodore

Välkomna Moster Erika o Kusin Theodore

Livia har tappat sin fjärde tand

Livia har tappat sin fjärde tand
Om ni tittar noga ser ni två gluggar där nere. Men jag vet inte vad som hände med tandfen inatt för hon dök inte upp. När Livia vaknade låg tanden fortfarande kvar under kudden! Vi får göra ett nytt försök inatt och hoppas att tandfen inte är lika trött denna gången...

Leo o Elias

Leo o Elias
image141
Leo o Elias har inte haft en bra dag idag. Elias har varit ledsen nästan hela dagen och Leo har varit väldigt busig. I ett försök att få mer uppmärksamhet smällde Leo till sin lillebror (fast inte så hårt) och då fick han time-out. Efter time-outen skulle han säga förlåt och då passade bröderna på att gosa en liten stund.

Leos nya frisyr

Leos nya frisyr
image139
Här är Leos nya frisyr, vi tyckte att det fick vara nog med lockarna. Stephen klippte av det och Leo tyckte att han liknade morfar och "Jofes". Han var verkligen jättenöjd och kunde inte sluta att tacka sin pappa för klippningen.

En sötnos

En sötnos

Bye bye Supernanny!!!

Bye bye Supernanny!!!
I wish Jo-Jo could stay longer!!!
image134
I'm gonna miss Supernanny!!!
image135
Who's gonna take care of me now???
image136
Vi ville bara tacka vår Supernanny Jo-Jo för all hjälp! Vi saknar dej redan...

Coney Island

Coney Island
Coney Island är ett litet nöjesfält som ligger utanför Cincinnati och där var vi idag tillsammans med Steves pappa, hans fru Judy och Uncle John. image125
Elias fick också åka karusell och det tyckte han var jättekul! Vi skulle ha en sån här på bakgården...image126
Nana, grandpa och Elias
image127
image130image128
image129
image131
image132

Elias i vintras

Elias i vintras
Här är en gammal bild från i vintras som jag tycker så mycket om. Elias ser bara så go ut, han sover så gott och helt avslappnat.
Elias feber verkar vara mycket bättre idag, skönt!!! Idag har han lekt med sin kompis Elias igen. Det är kul att se dem tillsammans, det skiljer en månad på dem. Elias Strauss älskar att pussa på min Elias och de är så söta. Inatt sov Elias hela natten utan att vakna, det är helt otroligt, jag tror inte att det har hänt förrut. Jag känner mej utvilad för en gångs skull.
Tack för alla era gulliga och uppmuntrande kommentarer!!!

Livia och Leos rum

Livia och Leos rum
image119
image120
image121
image122
Nu har jag städat i Livia och Leos rum så jag passade på att ta några bilder innan det blir stökigt igen. Vi har stylat om i rummet med principen man tager vad man haver men jag blev nöjd och barnen gillar också sitt rum, speciellt väggen som man får rita på.
Idag har Elias fått feber igen... men han verkar ovanligt pigg fast han är väldigt stel och det rycker i hela kroppen. Usch, jag tycker inte om det här...

Elias leker med Elias Strauss och Mia i Dayton

Elias leker med Elias Strauss och Mia i Dayton
image113
image114
image115
image116
image117

Lördagsgodis

Lördagsgodis
image111

Barnplågeri

Barnplågeri
Alla de här hjälpmedlen har Elias fått utav sin sjukgymnast och arbetsterapeut. Det är ju inte meningen att han ska använda alla på samma gång men ibland brukar vi skämta om att ju mer grejer han får desto surare blir han. Sist vi var på terapi sa jag att jag skulle ta kort på honom i alla sina manicker och skicka till dem och här är det kortet.

Hejdå till kusinerna

Hejdå till kusinerna
image107
image108
Imorgon åker kusinerna Annika och Spencer till Sverige i en månad. Vi var hos dem ikväll för att säga hejdå, Elias fick mycket gos från moster Lina och massor av pussar från Annika. Spencer ville gärna pussas lite med Livia men hon sa att hon gillar inte pojkpussar, få se hur länge det håller i sej! Vi kommer sakna er, lycka till på planet och pussa alla där hemma från oss. Vi saknar er redan!!!!

Elias på promenad

Elias på promenad

Några foton av Josef

Några foton av Josef
image103
image104

RSS 2.0