BFF

Det har ar Eliasens kompis Dominic. Han ar en valdigt bra och snall kompis, han brukar ta med sej fina ballonger och teckningar nar han kommer och halsar pa. Han gar aven med pa att lagga sej i sangen hos Elias nar mammorna bestammer sej for att jamfora vem som ar langst (och det ar Elias som ar langst men Dominic har storre fotter). Elias ar valdigt fortjust i sin kompis och med ratt motivation kan han flytta pa huvudet, vilket han gjorde bestamt for att kunna se sin kompis battre.


Elias ar mitt uppe i sina behandlingar,  det ar darfor han har massa extra grejer omkring sej.

Finaste flickan

Livia akte till Sverige igar med min syster och 2 kusiner. Jag saknar henne redan, hur ska vi klara oss utan henne? Ni far lova att ta bra hand om henne och sag at henne att hon maste ringa, atminstone en gang om dan.


Livia sager hejda till lillebror och berattar att hon ska vara borta i 28 dagar. "Mamma kan visa dej pa kalendern hur manga dagar det ar och ni kan kryssa over varje dag som jag ar borta. Jag maste ga nu men jag kommer sakna dej." Och sen snyftade hon lite men det vill hon inte erkanna.

Elias nya rullstol

Har ar vi pa promenad for att testa den nya rullstolen som tyvarr inte ar nagot vidare bra. Vi hoppas att det gar att fixa lite pa den sa att den kommer funka battre och vara mer praktisk annars far vi val ge tillbaka den!


Bokmalen Livia

Sa har ser vi Livia mest jamt nu for tiden, med nasan i en bok. Hon har blivit en riktig las tjej och hon alskar att lasa Harry Potter. Hon ar pa tredje boken och hon laser sa ofta som hon kan.


Leos forsta baseboll match

Leo har borjat spela baseboll och i lordags var det dags for forsta matchen. Han var lite nervos men det var nog de andra pojkarna ocksa. Han lyckades sla bollen flera ganger men nar det sedan var dags att springa runt banan var det lite komplicerat eftersom han hade en stor hjalm pa huvudet som han tyckte att han behovde halla i samtidigt som han sprang. Det gick inte sa fort men han tog sej runt iallafall.



och lerigt och geggigt var det!

RSS 2.0