iPad time

Efter skolan lekte Livia, Leo o Elias med iPaden. Elias tryckte till den sa hart att den trillade ner pa golvet men som tur var gick den inte sonder vilket var bra for han tycker sa mycket om att leka med den och att skypa med mormor o morfar.

Host teckningar

Titta vilka fina appeltrad Elias har malat! Han har fingermalat dem med hjalp av sin froken och nu hanger de pa vaggen i koket.

Min gravida syster

Lina tycker att jag inte delar med mej av Elias sa ofta, jag vill liksom alltid halla honom sjalv. Men nu ar det sa att hon ska bli mamma igen och da kanske inte jag far halla hennes bebbe om inte hon far halla Eliasen sa idag fick de en liten gosstund tillsammans. Bada tva verkar trivas! och jag ar sa glad att jag ska bli moster igen!!



Stora pojken i soffan

Har sitter Elias, alldeles sjalv i soffan och tittar pa tecknat. Han har blivit sa stor, han liksom fyller ut soffan, det ar helt otroligt!

Forsta skoldagen

Det var ju ett tag sedan som barnen borjade skolan men det var ju ocksa ett tag sen jag uppdaterade bloggen... Livia gar i trean, Leo i tvaan och Elias gar i pre-school ett ar till. De verkar tycka mycket om skolan och sina froknar och sina kompisar. Elias froken och terapeuter kommer fortfarande hit hem till oss och det funkar valdigt bra. I ar ska han fa lara sej mera bokstaver och hittills ar han valdigt intresserad nar vi laser bocker om alfabetet.

RSS 2.0