Ingen pulka...

Imorse när vi vaknade klagade Leo på att han hade ont i örat och Elias hade feber, 38,2. Det är ju kanske inte så högt men om man brukar ha en temp på 35-36 grader är det ju lite oroande. Vi packade iväg hela familjen och åkte till doktorn. Leo har öroninflammation i båda öronen och förmodligen halsfluss, Elias har en infektion på gång, kanske halsfluss men öronen såg iallafall bra ut, tack o lov! Nu har båda killarna fått antibiotika och jag hoppas de blir bättre snart så att vi kan få åka pulka nån gång...  

Elias o Livia myser i soffan

Elias gillar sina syskon väldigt mycket. Igår var han lite gnällig så jag bad Livia att hålla honom och då blev han tyst meddetsamma och verkade mycket nöjd. Så fort jag lyfte upp honom från Livias knä började han gnälla igen. Livia o Leo älskar också sin lillebror väldigt mycket, de brukar säga till mej att de älskar mej men de älskar Elias tusen gånger mer. De brukar också låtsas att Elias är kung och att det är han som får bestämma allt. Det gör mej väldigt stolt att mina barn tycker så mycket om varandra och att de inte verkar vara avundsjuka på varandra.

Barnkalas förra helgen





Livia, Leo och Stephen var bjudna på ett jätteroligt kalas förra helgen. Det var Stephens jobbarkompis dotter som fyllde 8 år. Kalaset var på en ranch och alla barnen fick mata, rykta och rida på hästarna och äta tårta förstås!

Äntligen snö!!!



För tillfället verkar vår dator funka bättre så jag passar på att ladda upp lite bilder. Som ni ser har vi äntligen fått lite snö. Livia o Leo har varit ute o lekt varje dag både med Stephen och deras kusiner, Annika o Spencer. Elias har inte fått åka pulka ännu men det tänkte vi göra nu till helgen, förra året gillade han det så jag hoppas att han ska gilla det i år igen. 

Data bekymmer

Var dator har inte funkat sa bra sedan julen och det ar darfor jag inte har varit sa flitig med bloggen pa sistone. Stephen tog med sej sin dator fran jobbet sa att jag kunde iallafall skriva detta inlagg. Jag hoppas att vi kommer att kunna fixa var hemdator snart men om ni inte hor nagot fran mej pa ett tag sa vet ni varfor.
 Elias verkar ma ganska bra for tillfallet. Han o jag har spenderat det mesta av denna helgen tillsammans har hemma med att bara gosa o mysa och jag har njutit sa av att bara vara nara honom. Det finns inget annat jag hellre skulle vilja gora!

Livias teckning

Jag ville bara visa hur duktig Livia har blivit på att rita. Den här ritade hon innan jul, det är en drake. Hon vill bli konstnär, cowgirl och veterinär när hon blir stor. 
Elias har mått ganska bra denna veckan men just idag har han varit ovanligt ledsen, vet inte riktigt varför. Ville också tacka faster Carina för din sista kommentar för jag tror att du har helt rätt om de där sandkornskristallerna. Vi träffade Eliasens genetiska läkare i månd och de trodde att kristallerna berodde på vätskebrist så nu ska vi kontakta gastrit läkaren igen för att se om vi kan öka vattenmängden i hans välling.

Titta vad jag har fått!!!

Den här awarden blev jag utdelad av min gamla, kära vän, Ulrika. Tack så mycket!!! Hon har en jättefin och väldigt aktiv blogg på www.noreasmamma.blogg.se
Nu är det meningen att jag ska ge den här awarden vidare så jag tänkte att min vän Sara Jankulov är väl värd den. Hon är mamma åt Adam och jag är väldigt imponerad av henne och alla andra singelmammor som gör ett så otroligt bra jobb! www.chatblanche.blogg.se
Jag tänkte också ge den till min kära syster Lina som bor ca 30 min härifrån och ställer upp i vårt o torrt och inte tar illa upp när våra planer ändras jämt. Jag brukar säga till henne att jag hade inte klarat mej utan henne och så är det!!
www.baralena.blogg.se

Utan syrgas

Eliasen mår lite bättre nu så vi kunde ta av hans syrgas igår morse!!! Jag skrev visst fel om hans urinvägsinfektion, det är egentligen blåskatarr som han har fått. Ibland blir jag lite förvirrad när jag ska översätta från de olika språken. Men nu tror jag att det kanske är något annat som är fel ändå...Skälet till att jag ville få ett urinprov gjort var att han ibland kissar något som ser ut som sandkorn. När det händer brukar han bli ledsen så jag antar att det inte är så bekvämt. Först trodde läkarna att det var svampinfektion och efter testet sa de blåskatarr. Jag tror säkert att han har blåskattar men det verkar ju som att det är något annat också eftersom att han inte blir bättre eller så tar det kanske längre för antibiotikan att verka... Jag får kanske ha lite tålamod men om det inte blir bättre tills på måndag får ringa hans läkare, igen! Är det någon som har någon ide' om vad det kan vara tas det tacksamt emot!

Syrgas


Nu är lillkillen dålig igen, förkyld. Han har faktiskt fått användning av sin syrgas, första gången sen vi var på sjukhuset. Det känns ju lite trist att sätta igång den där maskinen för jag undrar om han kommer att klara sej utan den igen men det är ju så klart skönt att kunna ta hand om honom här hemma och slippa att vara på sjukhuset. Än så länge har förkylningen hållit sej uppe i näsan och inte i lungorna vilket är jättebra så jag hoppas att han kommer att känna sej bättre snart och att han kan få i sej nog med syre på egen hand. Oj, jag glömde nästan berätta att han har också fått urinvägsinfektion, stackarn... Han har iallafall börjat en kur penicillin och borde bli bättre snart! 

RSS 2.0