Happy Thanksgiving!!!








Småsaker

Har ni tänkt på hur det ibland är alla små, vardagliga saker som får en att bara känna sej lycklig? Imorse vaknade jag lite innan resten av familjen och Leo hade hittat in till vår säng. Oftast brukar han vara mammas pojke och han vill inte gärna gosa med Stephen men nu låg han och Stephen och sov tätt tillsammans och andades i takt. Det såg bara så mysigt ut och jag kunde inte känna annat än bara lycka när jag tittade på dem. Det är så mysigt med barn och ofta tar man dem för givet men tänk vilken gåva de är, var och en utav dem!
Elias förkylning verkar hittills gå ganska bra, hans temperatur hoppar upp o ner och han rosslar fortfarande men han verkar ganska pigg. Vi ska ändå åka till hans doktor, Dr Graham idag för att vara på den säkra sidan. Han också hunnit med ett besök av sin nya sjukgymnast imorse.
Imorgon är det Thanksgiving och då ska vi äta kalkon. Yummy!!!

Myshelg




Så här mysigt hade Livia o Leo i helgen när de sov i sitt slott. Så fort jag hade sagt godnatt kom Leo ut och ville inte sova där inne längre men Livia lyckades övertala honom att komma tillbaka och sedan sov de där nästan hela natten.
Nu har vi tyvärr blivit förkylda IGEN... Livia o Leo hostar hela tiden och Elias klarade sej några dagar men nu har han också blivit smittad. Han har haft lite feber och han rosslar hela tiden. Än så länge verkar andningen bra men jag är ju orolig att vi kommer att hamna på sjukhus igen. Dumma, dumma förkylningar!! Hur ska vi bli av med dem? Jag får väl börja undervisa Livia o Leo här hemma istället så att de inte får med sej några bassilusker från skolan eller skicka dem till boardingschool... Nä, vi har det bra som vi har det men det hade varit skönt utan förkylningar...

Tack Pappa o Morfar



Så här fint blev det i vårt vardagrum, tack så mycket pappa o morfar, för all hjälp med både barn o hus. Jag är så nöjd med det nya golvet varje gång jag kör Eliasens vagn eller stolpe över det, man fastnar inte på den gamla mattan längre och när jag spiller välling är det bara att torka upp!!



De här korten är från tisdag morgon då morfrarna skulle åka hem. Alla är trötta men vi hann ändå att mysa en liten stund innan Lina skjutsade till flygplatsen. Hejdå, vi saknar er!!

Leos klädval för dagen




Sötnosen vilar på midddagsbordet





Hej igen!!

Nu har jag varit ruskigt dålig på att skriva på bloggen men allt är bra här. Elias har mått ganska bra sedan han kom över förkylningen, lite rosslig då o då men annars helt okej med Elias mått mätta. Vi har haft fullt upp med morfrarna på besök. De har varit så snälla och hjälpt oss att lägga in ett nytt golv i vardagsrum och hall. Jag tänkte dekorera lite mer innan jag lägger ut bilder på det. Vi hittade ett jättebilligt rea- golv i laminat på Ikea och det är ju klart att jag helst skulle vilja ha trä men det blev jättefint! Elias har också varit med o arbetat och han verkar ha tyckt att allt bankande och hamrande har varit ganska skönt att lyssna på. Ofta har han somnat mitt i kaoset. Annars har vi mest försökt att hålla Elias här hemma så att han inte ska bli förkyld igen men en kväll tog våra gäster med oss ut på restaurang och det tyckte Elias var spännande fast han sov nog halva tiden. Vi har även fått en ny sjukgymnast som kommer att komma hem till oss och arbeta med Elias vilket känns jättebra!




Välkomna Morfar o Morfar Birger



Vi är så glada att ni är här!! Det kunde inte vara bättre planerat med tanke på hur dessa dagar har varit sedan vi kom hem från sjukhuset. Det känns bra att ha lite extra hjälp för att Elias har krävt lite mer än vanligt.
Tack till er som hade skickat med presenter. Elias är numera inte bara en liten tuffing på insidan men också på utsidan tack vare gulliga kläder från Sverige!

Happy Halloween en dag för sent








RSS 2.0