Lite sommarbilder...


Elias smakar pa lordagsgodis

Lasstund med pappa och storebror. Elias alskar att lasa bocker!

Mina coola barn vid poolen, tyvarr ar vattnet ganska kallt sa Elias far inte bada.

Livia pa simtavling, hon ar jatteduktig!

Leo testar Elias nya badstol, den ar jattebra!

Elias o jag tittar pa prinsessan nar hon gifter sej

och vi har planterat ett gronsaksland i tradgarden med hjalp fran nagra vanner.


Vi har flyttat ut

Idag ar vadret helt perfekt! Alldeles lagom varmt och inte fuktigt alls och darfor har vi forflyttat oss sjalva ut till tradkojan. Elias mar mycket bra idag, hospice skoterskan var har och tyckte att hans lungor lat riktigt bra. Vi uppskattar varje minut vi har med honom, vi brukade leva dag for dag med Elias men nu kanns det mer som minut for minut.
Alla vara besokare har akt hem nu sa vi far se hur vi  klarar oss pa egen hand. Vi saknar er!!!
Maste beratta en rolig sak Leo sa igar. Han tittade pa Pippi pa de sju haven och i filmen finns det en pratande papegoja och da sager Leo: "Oh my gooosh!! The parrot speaks Swedish!!!" Det var mycket imponerande tyckte han!







Grattis Lina och Richard!!


Grattis pa Studenten Richard!! Tank att den stora dagen antligen ar har. Vi ar sa stolta over dej och Lycka till med ditt jobb och med att hitta en lagenhet..
Idag fyller min storasyster ar och hon ar varldens basta storasyster! Du staller alltid upp och jag hade absolut inte klarat mej den har sista manaden utan dej. Tack for all din hjalp och tack for att du ar en san bra syster och kompis! Hoppas du far en jattebra fodelsedag och vi ses ikvall.
 

Forundrade igen

Det har hant mycket sedan jag skrev sist. Elias fick komma hem fran sjukhuset men han blev snabbt dalig igen sa vi akte tillbaks till Children's. Det verkar som att Elias lungor inte orkar med langre och lakarna tror inte att det ar lunginflammation utan mer att lungorna har blivit sa svaga att de inte kan fungera langre. Elias hamnade pa en bi-pap igen men det ville inte hjalpa och det enda vi kunde gora var att intubera honom men det tyckte inte vi var ett bra alternativ for det gjorde vi ju nyligen och det hade ingen langvarig effekt pa Elias. Vi bestamde oss for att vi ville aka hem med Elias och ta  vara pa den lilla tid vi hade kvar med honom och vara tillsammans med var familj och slakt. Lakarna sa att Elias skulle leva ett par timmar och sedan inte orka mera efter att vi tog av bi-papen har hemma. I fredags kom vi hem, tog av bi-papen , nu ar det torsdag och Elias ligger har brevid mej och andas alldeles sjalv! Min lille kille ar sa otroligt stark och han lyssnar inte pa vad lakarna sager utan han gor som han vill! Det ar sa mysigt att fa gosa med honom, kla pa honom, bada honom, lasa for honom och gora allt annat som man tar for givet men som vi trodde  att vi inte skulle fa gora igen.




Vi fem


RSS 2.0