Vi har flyttat ut

Idag ar vadret helt perfekt! Alldeles lagom varmt och inte fuktigt alls och darfor har vi forflyttat oss sjalva ut till tradkojan. Elias mar mycket bra idag, hospice skoterskan var har och tyckte att hans lungor lat riktigt bra. Vi uppskattar varje minut vi har med honom, vi brukade leva dag for dag med Elias men nu kanns det mer som minut for minut.
Alla vara besokare har akt hem nu sa vi far se hur vi  klarar oss pa egen hand. Vi saknar er!!!
Maste beratta en rolig sak Leo sa igar. Han tittade pa Pippi pa de sju haven och i filmen finns det en pratande papegoja och da sager Leo: "Oh my gooosh!! The parrot speaks Swedish!!!" Det var mycket imponerande tyckte han!







Kommentarer
Postat av: Ulrika

Emma, Norea har försökt ringa upp er på Skype! Sofia ringde upp er för att kolla om ni var online, men Leo svarade och glömde sedan att hämta er så luren ligger av, haha. KRAM till er!

2010-06-10 @ 20:39:52
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh, så mysigt det ser ut att vara där ute i kojan, vi vill också vara med! Stor kram!

2010-06-10 @ 23:16:03
Postat av: Morfar T

Nu är jag hemma och saknar er redan. Vad gott det var att få vara mer ett par veckor. Idag ska vi fira Elin, Marcus och Richard när de tar studenten. Vi kunde behöva lite av ert fina väder, här regnar det. Älskar er!

2010-06-11 @ 12:29:17
Postat av: morfar birger

det var längesedan jag visade mej här. Det har varit lite mycket pa senaste tiden. Elias slutar inte att överraska, och alla fina bilder gläder mej mycket.Hela fam. är beundrandsvärd.

Nu är Gunvor och jag i Estland,Pärnu pa en spavecka. Detta är första kvällen här och i morgon ska vi fa en massa olika massage mm. later väl skönt?

Massor men kramar till er alla

2010-06-13 @ 20:40:45
Postat av: Moster Annica

Vad härligt med en trädkoja.Vår tomt är just nu ett vedupplägg(blir skön värme till vintern)och Olof bror Anders bygger ett hus på skogstomten så här är det fullt ös.Sofia och Erika och lite barn kommer hit i dag,det ska bli roligt.Många kramar Moster Annica

2010-06-17 @ 10:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0