Tuben ar ur honom och han andas sjalv!!!


Respirator


Vi ar tillbaks pa sjukhuset. Elias ville inte bli battre dar hemma sa i torsdags kom vi tillbaks och efter nagra timmar hamnade vi pa intensiven. Natten mellan torsdag och fredag var lugn men pa morgonen kunde han inte halla uppe sitt syrgas varde. Vi borjade med bipap och C-pap men det ville inte hjalpa och vi hamnade snabbt i en situation som vi inte ville vara i, han behovde intuberas och sattas pa en respirator!!! Lakaren sa att han trodde att Elias kommer att behova respiratorn i en vecka for att aterhamta sej fran lunginflammationen och att han sedan kommer att aterstalla sej till sitt vanliga jag. Jag har verkligen varit radd och nervos att behova besluta om nagot sant har men det doktorn sa overtygade mej om att vi skulle intubera honom. Just nu ligger han och vilar, han far medicin for att han ska sova men ibland vaknar han till och tittar sej omkring. Han ar ganska stabil for tillfallet men det har varit lite upp o ner med syrgasvardet och jag har en kansla av att det kommer att fortsatta ga upp och ner ett tag tills han borjar bli battre. Hoppas att det gar fort for jag saknar honom och jag vill halla honom snart! 


Children's Hospital

Sent pa torsdag kvall akte vi in med Elias till Children's Hospital for hans lunginflammation ville inte bli battre. Den har gangen har det varit ganska lugnt, vi slapp bade trauma rummet och intensiven vilket kanns bra. De borjade med en ny antibiotika sa fort vi kom hit som han far intravenost och det verkar som den funkar battre an den vi hade dar hemma. Idag kom Livia och Leo och Moster Lina och Morbror John och halsade pa. Efter de hade akt blev Elias gnallig, jag tror han saknade dem, han fick prata med Livia pa telefonen och da blev han lugn igen och somnade sa gott! Jag och Elias har fatt mycket tid till att gosa och han ar sa go att det gor ont inombords. Jag bara alskar att fa vara nara honom och kanna hur han andas, lyssna pa hans sma ljud, klappa hans mjuka ben och halla hans lilla, knubbiga hand... 



Parken

Idag har Elias matt lite battre sa vi gick till parken och matade fiskarna for det fanns inte sa manga ankor dar. Mina pojkar har blivit sa stora inser jag nar jag tittar pa de har korten, det gar for fort. Nu ar det kvall och tyvarr har Eliasens feber aterkommit men det brukar ju ta lang tid for honom att aterhamta sej efter sjukdom.




 

RSS 2.0