10:de brollopsdag

Idag har vi varit gifta i 10 ar!! Hurra for oss! Jag har lange tankt pa just denna dagen och att det hade varit sa kul att hitta pa nagot speciellt for att fira. Men just idag kanner jag att det enda jag vill gora ar att vara tilllsammans med Stephen sa klart och de tre sma krabaterna som ar resultatet av vart forhallande. Elias har fatt lunginflammation igen och han mar inte alls bra och da ar det svart att tanka pa att gora nagot annat an att vara nara honom. Stephen och jag har planer pa att gora en liten resa till helgen, far se hur det gar...
Baby, I love you so much, thank you for always loving me. Remember that song we listened to when we were newlyweds, "Come what may, I will love you until my dying day"? Well, that silly song just says it all, we've been through a lot, more than a relationship can handle sometimes but I think we're getting stronger because of it and I will love you, always! xoxo


Air Force Museum

Stephens pappa, Wayne och hans fru Judy ar har och halsar pa och i lordags akte vi till ett museum dar det finns massa flygplan. Elias har matt ganska bra pa sistone och darfor akte vi hela familjen, det blir ju ofta att vi far dela pa oss nar han inte mar sa bra. Livia och Leo tyckte det var kul att hitta pa nagot alla tillsammans och alla tre var mycket fascinerade av flygplanen.





Picnic i helgen



Glad Pask!!

Igar malade vi lite agg och Elias var valdigt intresserad. Han malade ett blatt agg med pensel och sedan gjorde han ett agg med kycklingar med fingeravtryck.
Livia och Leo har uppdaterat sin blogg antligen sa ni far garna kolla dar, www.kreativkids.wordpress.com


Parky's Farm

Barnen har pasklov och da passade jag och Lina pa att ta med oss de aldsta barnen till en liten bondgard dar man kan strosa omkring, typ Stadsbondgarden. Elias fick stanna hemma med sjukskoterskan, vi saknade honom mycket men ibland tror jag att Livia och Leo tycker om att fa mer uppmarksamhet av sin mamma. Vi sag ett fol som var en dag gammal, det var nog hojdpunkten! Fast Leo tyckte ocksa om ankan valdigt mycket! 



RSS 2.0