Sjuklingar

Stephen, Livia o Leo har varit lite daliga med feber och halsfluss fast de mar battre nu och an sa lange har Elias inte smittats! Jag har forsokt att halla sjuklingarna borta fran Elias men idag saknade Livia sin lillebror valdigt mycket sa hon satte sej i varat rum och pratade i babymonitorn med Elias pa andra anden. Det var valdigt gulligt, jag var ju tvungen att tjuvlyssna, och Elias lyssnade noga pa vad hon hade att saga.


Till Lina

Ikvall har jag varit hemma hos min syster Lina och lekt fotograf. Lina ville ha lite bilder pa hela familjen och det var riktigt kul! Ville sa garna visa Lina sa fort som mojligt och darfor far ni ocksa se bilderna. Har de inte ett jattefint gronsaksland?













6- aringen

Idag ar det Leos fodelsedag, han fyller 6 ar. Tank att det redan har gatt 6 ar sedan natten da han foddes, han ar fortfarande lika sot da som nu. Han onskade sej Lego Starwars, han ville ha hemmagjord pizza och en "butterscotch" tarta med Starwars i en snovarld. Vi gjorde allt vi kunde for att uppfylla hans onskningar och han verkar mycket glad och nojd med dagen. Men han sa att det inte kandes annorlunda att vara 6 jamfort med 5.

 



Glad Midsommar!

Nar man bor har borta ar det inte sa viktigt nar man firar midsommar, det ar ju ingen som vet nar det verkligen ar midsommar iallafall. Lina och jag bjod in lite av vara vanner igar for att fira svensk midsommar och vi hade valdigt trevligt. Det roligaste var att se vara amerikanska vanner skutta omkring midsommarstangen och sjunga "ko-a-ka-ka".
Elias verkade trivas med allas sallskap och tva av hans sma kompisar var har och det tycker han alltid om. Det var ganska varmt ute sa han blev lite overhettad men vi tog in honom, la honom pa soffan, knappte upp skjortan och sedan madde han battre. Kan ni tanka er att nu har det gatt over fem veckor sedan vi kom hem fran sjukhuset och vi forvantade oss det varsta. Den har sommaren kanns extra speciell for vi far tillbringa den med godingen sjalv, Elias!!  





RSS 2.0