Livias blogg

Nu har Livia en blogg också. Hon ville så gärna ha en som hon kunde dela med sina bröder där de kan visa alla små projekt som de tar sej för. Hon hade säkert blivit jätteglad om ni ville kolla på den och lämna en kommentar. Jag ska försöka att hjälpa henne att uppdatera den så ofta vi kan!

Elias trädkoja

Elias har fått en alldeles egen, jättecool trädkoja i ett av våra träd bakom huset. Make a Wish foundation är en organisation som uppfyller önskningar åt svårt sjuka barn och vi hjälpte Elias att önska sej en trädkoja så att han kan få uppleva att sitta uppe i ett träd och så att han har en speciell plats att leka på. Den är inte riktigt färdig än men jag tycker att det blir jättebra. Elias har redan provlekt i den och han verkade så nöjd och glad med att få sitta i sitt träd.

Tack Mofar och Norea

Nu var det ju ett tag sen pappa och Norea åkte härifrån men jag har inte sagt hejdå här från bloggen. Tack för besöket, det var så trevligt att ha er här. Livia längtar jättemycket efter dej Norea, du är en super stor-kusin!

Liten summering...

De senaste två veckorna har vi haft min pappa och systerdotter Norea på besök och under hela den tiden har min familj varit dålig. De har haft svininfluensan och som jag skrev tidigare så fick Elias lunginflammation igen och nu har Livia också fått det men hon är redan på bättringsvägen. Här kommer lite kort...
Norea och Elias sitter o myser tillsammans
Så här trött var Livia när hon försökte göra läxan mitt i svininfluensan
Stephen och Norea har lika kul ihop som de alltid brukar och här har de roat sej med att ta fula bilder på varandra
Jag har fått för mej att Elias ska kunna sitta självständigt men jag är inte säker på hur bra det gick...
Här är Elias i samma stol två år tidigare, va liten han var!
Kusinerna vätar på skolbussen

Ett ljus för Lucas


Vår lykta stod tänd hela dagen igår för Lucas som lämnade sin mamma, pappa och lillasyster på morgonen. Lucas var Elias allra första krabbekompis och han och hans familj har betytt mycket för oss. Våra tårar trillar sakta när vi tänker på den tomhet som hans familj måste känna men vi vet ju att han har det bra där han är och han kommer alltid kännas väldigt levande i våra tankar.
Lucas, du fattas oss...

Happy Halloween!

I år var barnen utklädda till olika karatärer ur Katten i Hatten, söta va?
Vi kom hem igår från sjukhuset. Elias hade lunginflammation för tredje gången och förmodligen svininfluensan. Jag vet inte hur han klarade sej igenom det men det gjorde han på tre dagar! Han är så stark!

RSS 2.0