Langesen sist...

Tankte antligen uppdatera lite grann! Jag har inte tagit sa mycket bilder pa sistone, kameran kranglar men jag kan nog leta upp nagra som ni inte har sett innan.
Elias mar ganska bra men han har sin bi-pap mycket, han far bara sma korta pauser fortfarande. Langtar tills han kan vara utan den under hela dagarna, hade varit mycket battre! Kan ni tanka er om 19 dagar fyller han 4 ar!? Det ar helt otroligt... Har lite planer till den stora dagen men vi far val se vilken dagsform han ar i. Det ar sa roligt att se honom vaxa och bli storre, bade till sattet och storleken. Jag skrattar varje gang jag ska snyta honom for han ar precis likadan som vilket barn som helst som inte vill bli snyten. Han rynkar pa nasan, gnaller och flyttar huvudet fran sida till sida, allt for att forsoka att slippa undan.

Nar man har blivit sa har stor ar det dags for nya benskenor. Hans nya har Batman pa, jattetufft!


I julas packade vi in hela familjen i bilen och akte till en park for att titta pa fina lampor o grejer som de hade dekorerat med, jattemysigt. Elias somnade pa vagen dit men jag vackte honom sa att han inte missade allt det fina.

RSS 2.0