Nya frisyrer

Pojkarna borjade bli valdigt langhariga sa nu var det dags for korta frisyrer ett tag (tills det vaxer ut igen). Eliasens var sa langt att jag rakade lugga honom nar jag skulle lyfta hans huvud och da blev han inte glad sa jag tror att han ar ganska nojd med sin nya frisyr. Om jag inte har berattat det innan sa har han varldens finaste har, det ar tjockt och lockigt och brun-rott. Jattevackert!!

Leo fore..

och efter!

Eliasen fore...

mittemellan...

och efter!!
Det ar Stephen som ar sa duktig och klipper dem bada tva!

Tatueringar

Livia ville tatuera sina broder och det gick de med pa. De hade kul med att balta med vatten och trasor for att fa fast dem och sa har fina blev de!



Naturhistoriska

Igar akte vi till Naturhistoriska museumet har i Cincinnati. Elias har aldrig varit dar sa vi tankte att han vill nog garna se dinosaurierna och allt annat de har dar. Han klarade sej utan sin bi-pap hela tiden vi var dar och han verkade vara glad for att fa komma ut pa nagot kul. Det fanns nagra morka grottor man kunde ga in i och en isgrotta ocksa. Men bast av allt var nog mammut skelettet, det var imponerande.






Som ni ser pa en del utav bilderna sa ar Eliasens oga rott och svullet. Han har vaglar som inte vill forsvinna, ar det nagon som vet hur man blir av med dem? Det enda de har sagt till mej ar varma kompresser men det gor inte att de forsvinner iallafall.

Lillkillen har blivit stor!

Idag fyller Elias 4 ar! Hurra, Hurra, Hurra! Vi ar sa glada och stolta over var stora pojke! Dagen borjade med sang och paketer i sangen, sedan blev han sa trott att han fick lagga sej och sova en stund till. Nar han vaknade var det dags att snygga till sej for kalaset i nya klader och kl 2 kom gasterna. Leo och Elias tycker om att leka med dinosaurier tillsammans sa det fick bli temat pa kalaset. Vi fikade pa tarta och kakor och barnen lekte tills de blev alldeles svettiga, en helt underbar dag!


Elias fick en fotobok med bilder pa sej sjalv

Tarta! Det blev morotskaka med latsas ljus (pga syrgasen)

"Happy Birthday to you..."


Kusinerna Leo, Spencer och Elias


Tjejerna hittade vi dar ute pa pick-upen

Kalasfin

Var alskade lille pojk, tack for att du finns hos oss!
Vi alskar dej oandligt!


RSS 2.0