Bad i poolen och massage

Elias har haft några sköna dagar med ett dopp i poolen som vi brukar gå till ibland och han har även fått massage idag utav sin massageterapeut och det tyckte han jättemycket om. Om ni undrar varför Elias har en gummihandske på magen är det för att jag brukar knyta en runt hans tub för att förhindra att vatten läcker in i den. 




Födelsedagen och Akvariet

Här kommer en massa bilder från Elias 2 års dag och från dagen efter då vi åkte till akvariet. Min syster, Lina och hennes familj kom hit och åt middag och tårta på Elias födesedag. Mamma hade bakat semeltårta som var jättegod. Elias verkade uppskatta firandet och när vi var på akvariet tyckte han att det var spännande att vara inne i hajtunneln. Han riktigt spärrade upp ögonen när hajarna kom förbi och han verkade njuta av att få komma ut. 



Grattis Elias på 2 års dagen!!!

1 dag gammal

1 års dagen

Elias 2 år, idag!!
Idag för två år sedan föddes Elias och det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag hade blivit trebarns mamma och det kändes fantastiskt! Jag har tänkt mycket på Elias födelsedag på sistone och det känns både roligt och lite sorgligt att han blir äldre. Jag är så lycklig att han har klarat sej hittills men ibland vill jag få tiden att stå still så att jag alltid kan få ha honom hos mej. Igår bestämde jag mej för att något så dumt som Krabbe inte ska få förstöra den här speciella dagen. Den 19de februari ska alltid vara en glad dag, värd att fira, det var ju den dagen jag träffade Elias för första gången och fick titta djupt in i hans vackra ögon. Jag tänker alltid fira Elias för den underbara lilla person som han är och för allt som han betyder för mej och för många andra och hur han förgyller mitt liv. Det känns lite trist att vi inte kan fira tillsammans med alla er där hemma men ni kan ju också tända två ljus där ni är, äta något smaskigt o sjunga för Elias, då kanske avståndet inte känns riktigt lika långt!
Elias hälsar och tackar så jättemycket för alla grattisönskningar, paket, telefonsamtal och kort. Det uppskattas nog mer än ni tror!

Gissa vem som fyller två imorgon?

Jo, det är ju Elias såklart! Här ligger han och bekantar sej med de djur som han ska få träffa på fredag. Vi har tänkt att vi ska åka till akvariet då istället för att han ett stort kalas. Jag tror att han kanske uppskattar mera att få komma ut på något roligt. 

Grattis Ida på 2-års dagen!!

Hoppas att du får en helt underbar dag och se till att du äter ordentligt med tårta! Det skulle ju egentligen vara två ljus på tårtan men det fick inte plats... Vi är så glada att vi får lära känna dej o din fina familj lite granna så här över nätet och du verkar vara en riktig liten tuffing! Kram från Elias med familj

Vi har blivit gudföräldrar


I söndags döptes vår gudson, Isaac Andrew. Är han inte söt?! Han är son till våra vänner, Jennifer o Andrew och de har också en dotter som är 2,5 år gammal. Det kändes väldigt roligt att få bli gudmor och Isaac var verkligen jätteduktig med allt ståhej!

Välkommen mormor!

Så här mysigt såg det ut när Elias och mormor träffades för första gången på över ett halvår. Vi är så glada att hon är här! Vi funderade på om Elias känner igen henne och det är jättesvårt att säga men han verkar nöjd med att hon är här. Livia o Leo tycker också att det är mysigt att ha mormor på besök, hon skämmer bort dem och istället för att krypa in i min och Stephens säng så hamnar de i mormors säng på morgonen. 

Samma dag som mamma kom hit såg vi den här enorma fågeln högt uppe i ett träd i vår trädgård. Jag tror att det är någon slags gam och jag tror att den var nästan två meter mellan vingspetsarna.

Idag kommer mormor!

Nu har vi haft några lugna o sköna dagar denna veckan. Elias skulle egentligen till neurologen idag men jag ställde in det för jag har fått öroninflammation. Fy va ont det gör, stackars Leo som hade det i båda öronen förra veckan! På ett sätt kan det ändå vara lite bra att vara lite krasslig emellanåt. Man tvingas att varva ner lite och då lägger man märke till sånt som man vanligtvis är för stressad att uppmärkasamma. Jag o Elias har suttit i soffan o myst o tittat på Leo som har lekt Rockstar! Han har headbangat och gjort fula miner och dansat omkring som en toking och det ser bara för roligt ut. Själv tycker han ju att han är världens tuffaste.
Leo har också hjälpt mej att bädda i gästrummet för ikväll kommer min mamma hit!! Leo tyckte att sängen såg ut som en prinsess-säng när vi var färdiga och det tycker jag att min mamma kan vara väl värd efter att ha flugit hela vägen hit. Det ska bli jättekul med besök hemifrån och jag vet att Elias också kommer att gilla det för mormor har världens mysigaste famn att ligga i! 

En liten suddig sötnos



Grattis Stephen!

Idag fyller Stephen 36 år. Vi var uppe i morse och sjöng för honom och gav presenter, han fick också en bit cheesecake på sängen som han hade önskat sej. Barnen är så gulliga när någon fyller år, de blir så spända och redan tidigt på morgonen kom Leo o väckte mej för han tyckte att det var dags att börja fira sin pappa. Jag tänkte också på hur glad jag är att jag har Stephen och att vi får dela allt, i vått o torrt. Ibland kan det kännas lite ensamt när man går igenom något så tufft som vi gör nu med Elias, det finns ingen som riktigt förstår för som tur är finns det inte så många som har dödsjuka barn. Men Stephen och jag vi går ju igenom samma sak och jag känner att jag verkligen kan lita på honom och jag vet att han känner precis som jag gör. Vi kanske visar det på olika sätt men han förstår när jag har dåliga dagar och när jag inte orkar med utan bara vill sitta nära min lille prins Elias. Love you Stephen!!!

SyskonkärLEK

Var bara tvungen att ladda upp dessa bilder så fort jag hade tagit dem. Finns det något bättre än när ens barn leker tillsammans och hjälper varandra? De var bara för gulliga och de sa så många söta saker medans de lekte, alltså de två som kan prata, Elias gurglade lite förnöjt. Jag filmade dem också men har inte listat ut hur jag kan ladda upp det här på bloggen...




En vanlig onsdagsmorgon





Så här såg det ut imorse, strax efter frukost, hemma hos oss. Barnen är hemma från skolan igen och det var de nästan hela förra veckan också. När det snöar här ställer de in skolan för att de flesta barn åker skolbuss och de vill inte vara ansvariga för några olyckor. Pojkarna börjar må bättre men jag tror inte det blir någon pulka riktigt än, Leo hostar fortfarande och Elias har lite feber men han behövde bara syrgasen under ett dygn. Vi har fått besök från Eliasens sjukgymnast och från sjuksköterskan. Han fick två sprutor, vaccination mot RS virus, som han får en gång i månaden. Han tyckte det gjorde jätteont, han grät och viftade argt med sina små armar, usch va jag tyckte synd om honom. Men efter lite pussar o gos kände han sej bättre. 
Tack för alla gulliga kommentarer! Som ni märker blir jag ju väldigt orolig när Eliasen inte mår bra och då känns det uppmuntrande att veta att ni alla finns där! Även om det är långt borta...
PS Kolla in Stephen, han har faktiskt klippt skägget, äntligen!! Fast han kunde gärna fått ta lite till när han ändå höll på! 

Sjuklingen

Nu får han syrgas igen, tur att vi har det här hemma.
Syrgasmätaren står på.
Morgonens rason av diverse mediciner.


Leos långa hår


RSS 2.0