Leos graduation från pre-school



Leos flickvän

Leos fröken och bästis

Busy, busy...

Oj, vad vi har fullt upp! Det känns som att det blir väldigt stressigt i slutet av skolåret! Vi har också haft besök av Stephens pappa Wayne och hans fru Judy de senaste två veckorna. Det var trevligt att ha dem här och nu är de på väg mot Alaska i sin husbil.
Elias mår mycket bra för tillfället och det är så mysigt! Känns som att man kan slappna av lite grann... Han är bara så go och i söndags var det morsdag här och just den dagen kände jag mej som världens lyckligaste mamma! Tänk vilken ära att få vara mamma till tre underbara (och ibland väldigt busiga) barn!!
Vi har också fått reda på att vi ska få en sjuksköterska här i hemmet som ska vara här i fyra timmar på morgonen. Jag har lite blandade känslor inför att ha en främling här i huset men det hade ju varit bra med hjälp, jag får ge det en chans och se hur det går.
Under vintern och våren har jag och min syster Lina försökt att träffas en gång i veckan för att sy tillsammans. Själv är jag inte så duktig på att sy men jag klipper och ritar mönster istället. Vi har haft jätteroligt och vi har faktiskt sålt lite klänningar och filtar som vi har gjort! Vi mutade Livia med en leksak för att ställa upp som modell och här kommer några av bilderna som min syster Erika har tagit.







Syrgasfri!!

Idag fick  vi besök från vår gulliga sjuksköterska Julia och hon tyckte att Elias kan klara sej utan syrgasen. Vi blev så glada att vi gick  ut på promenad så fort vi kunde fast det regnade. Elias tyckte det var jätteskönt att få komma ut på promenad för det har han inte gjort på länge!



RSS 2.0