Elias ar barnvakt

Idag har jag och Elias passat barnens nyaste kusin, Charlie, och de var sa duktiga. Forst tittade Elias pa tv och Charlie lag brevid och lekte med leksaker och drog i Elias slangar. Sedan var det dags for Elias behandlingar och da somnade Charlie i Elias sang, de var sa sota!

Forsta skoldagen

Livia och Leo borjade skolan i torsdags och Elias forsta dag var pa fredagen. Elias ska borja pa lekis (eller vad det nu heter) och vi ska testa att han ska vara i skolan tva dagar i veckan i nagra timmar. De andra dagarna kommer froken att komma hem till oss som vi gjorde innan. Nu i borjan ska han stanna hemma tills de andra barnen i skolan har fatt rutiner och sedan ska han och hans sjukskoterska borja. Jag tror att han kommer verkligen att gilla skolan och alla barnen men borjar han bli sjuk sa far han stanna hemma meddetsamma. Jag ar lite nervos for hur det kommer att ga men det ar vart ett forsok!
Elias och hans jattesnalla nya froken
En riktig tuffing, pa manga olika satt

Livias drom

Ni som kanner Livia vet att hon ar mycket fortjust i djur, det har hon varit sedan hon var liten. Hon har lange velat lara sej att rida och tidigare i somras fick hon sin onskan uppfylld. Hon tog ridlektioner varje dag under tva veckor och hon larde sej jattemycket. Sista dagen hade de uppvisning och hon var jatteduktig och sa sot nar hon plutade med lapparna och smackade for att fa hasten att ga (eller var det for att den skulle stanna?)

Mormors fodelsedag

Innan mamma o pappa akte hem, fyllde min mamma ar och vi hade sa trevligt att jag tankte jag visar lite bilder (plus att jag saknar dem, mycket ). Vi gick ut och at och sedan akte vi hem till Lina for att ata tarta. Mamma ville ha morotstarta och Livia och Elias hjalpte mej att baka den.


Hunter's Hope

Forra veckan var vi pa Hunter's Hope symposium. Mamma o Pappa foljde med och det var verkligen jattebra att ha ett par extra vuxna med sej. Elias madde utmarkt hela veckan, aven fast han andades lite tokigt i bilen.  Resan tar 8 timmar sa vi fick stanna och gora hans behandlingar pa vagen och det gick bra det ocksa. Vi traffade manga andra krabbe familjer, bade gamla och nya. Det ar svart att beskriva kanslan av att traffa andra i samma situation men det ar upplyftande och man far fornyad energi till att komma hem och kampa vidare.
Vi stannde for lite pic-nic och behandlingar pa vagen dit
Elias alskade det djupa badkaret i varat rum, ni far ursakta den sudddiga bilden
Alla barnen samlade
Familjen samlad
Elias ar inte den enda som gillar converse

Slarva

Nu har jag varit en riktig slarva pa det har med att blogga men det ska det bli andring pa! Haromdagen satt jag och tittade tillbaks pa bloggen och det ar sa roligt att ha allting samlat pa ett stalle aven fast allt som har hant inte alltid ar roligt. Sa for min egen skull och barnens skull ska jag nu ta itu med det har och borja blogga igen! Jag hoppas att det ar manga av er som inte har gett upp under bloggtorkan som ocksa tycker att det ar givande att kolla in vad vi sysslar med.
Har kommer lite bilder av vad vi har pysslat med sen vi sags sist:
Forsta gangen Elias traffade sin kusin Charlie
Hur manga froknar tar det for att rakna nagra pennor? Elias har slutat pre-school och ska borja kindergarten till hosten.
Leo hade pic-nic i skolan innan de slutade for sommaren
Livia laser dikter for klassen
Pask fina barn
Mormor o Morfar har varit pa besok, de aker hem idag
Det var allt for denna gangen men det kommer mera...

RSS 2.0