En svettig promenad

Jag ar lite sen med nya upplagg men forra helgen bestamde vi oss for att aka till en park har i narheten. Vi insag inte (vet inte hur vi kunde missa det) hur forskrackligt varmt o fuktigt det var dar ute. Vi holl pa att smalta bort! Jag kunde inte lata bli att visa dessa komiska bilder fran var lilla utflykt.
Stackars Elias blev alldeles rod och flamtade for att det var sa varmt. Jag hittade nagra vatservetter i vaskan och med dem forsokte vi att svalka av honom innan vi akte hem.

Det basta med att fylla 34...

- gosa med Elias
- frukost pa sangen
- promenad med mina fina barn
- ga pa bio, Harry Potter filmen, med de tva stora barnen
- en alldeles egen symaskin
- en snall man som tycker om att fjaska for mej
- middag hos min syster
- Tarta!!!


Nya barnvakter

Idag akte vi tillsammans med min syster Lina o hennes tva barn och en kompis till Livia till en sjo o badade. Det ar fortfarande valdigt varmt o fuktigt har och det ar inte bra for Eliasens andning sa han fick stanna hemma med var snalla Marilyn (sjukskoterska). Barnen hade sa roligt sa flickorna ville sova over har och nar vi kom hem behovde jag hoppa i duschen. Jag fragade de tre flickorna om de kunde passa Elias at mej och de svarade genast ja och sag ut som att de hade vantat lange pa just den fragan. Nar jag kom ut ur duschen hittade jag nastan alla Elias leksaker ute pa golvet  och hela rummet fullt av sapbubblor (och Livias kompis mamma,  tur att jag hade handduken om mej!) Flickorna var sa stolta och berattade allt de hade gjort och att Elias hade rort pa armen. Jag fragade Annika om det hade gatt bra med Elias och hon sa "He was wonderful!". Det ar sa harligt nar det ar sa sjalvklart for tjejerna att de ska passa Elias och att jag ar den dumma som inte fragar oftare! Men det far jag gora, fraga dem oftare... det gick ju jattebra!


 




Somntutan

Mitt under middagen haromdagen sa somnade Elias sa har sott. Ja fattar inte hur han kan sova sa gott med allt stok runt omkring men det kan han!

Livia hjalpte mej att laga maten och hon tyckte att det blev sa lyckat att hon ville ta kort o lagga ut det pa bloggen! Det ar guacamole och mangosalsa och mosade bonor.


RSS 2.0