Grattis Lina och Richard!!


Grattis pa Studenten Richard!! Tank att den stora dagen antligen ar har. Vi ar sa stolta over dej och Lycka till med ditt jobb och med att hitta en lagenhet..
Idag fyller min storasyster ar och hon ar varldens basta storasyster! Du staller alltid upp och jag hade absolut inte klarat mej den har sista manaden utan dej. Tack for all din hjalp och tack for att du ar en san bra syster och kompis! Hoppas du far en jattebra fodelsedag och vi ses ikvall.
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Tack for allt firande, mitt iallt.

Bara sa du vet det , sa hade jag inte klarat mig utan dig heller.

Jag alskar dig, sostra mi!

2010-06-05 @ 03:57:59
Postat av: Mia Eliasson

Grattis Lina tänk vad åren går. Vi tänker på er alla. Många och stora kramar till er alla . Mia i Hålan

2010-06-05 @ 20:48:23
Postat av: Anonym

Ja grattis i efterskott lina! Hoppas du hade en super duper dag.... kraam

2010-06-07 @ 02:39:28
Postat av: KIm

Jag fattar inte, men a Elias e ju något utöver det alldeles extra! Så skönt att höra att han mår bättre igen, inte för att jag vet hur han gör det men kämpaglöd finns det ju i den lilla soldaten... säkert nedärvt från hans familj. =o) Älskar er och a mirakel händer visst!

2010-06-08 @ 20:13:01
Postat av: Moster Annia

Jag är helt mållös,Elias är så otroligt stark.Jag och Olof tänker och ber för er.Alla våra barn är i Halmstad och dom hälsar så jättemycket till er alla.Älskar er alla,många kramar och en extra puss till Elias,Moster Annica

2010-06-08 @ 20:13:33
Postat av: Mia Eriksson

Hej! Vet nåt mer som får firas: det är 10 år sedan ert "Sverige-bröllop" imorgon 10 juni, eller hur?! Hoppas att Elias mår så väl han kan och ni andra i familjen också! Tänker på er så mycket men vet inte vad jag ska skriva... Tänker på min mormor som alltid haft en särskild längtan till himlen för hon har haft två av sina barn väntande på sig där. Samma dag hon dog berättade hon för mamma att hon var rädd och det kändes ju jobbigt att hon efter att ha levt hela sitt liv med en sån trygghet i Gud. Men sen fortsatte hon meningen och sa: Jag är rädd... att jag ska krama dem för hårt. Då tänkte hon på sina små pojkar. Jag ser fram emot den dagen när vi slipper sjukdomar och avsked! Många kramar till er!

2010-06-09 @ 22:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0