Forundrade igen

Det har hant mycket sedan jag skrev sist. Elias fick komma hem fran sjukhuset men han blev snabbt dalig igen sa vi akte tillbaks till Children's. Det verkar som att Elias lungor inte orkar med langre och lakarna tror inte att det ar lunginflammation utan mer att lungorna har blivit sa svaga att de inte kan fungera langre. Elias hamnade pa en bi-pap igen men det ville inte hjalpa och det enda vi kunde gora var att intubera honom men det tyckte inte vi var ett bra alternativ for det gjorde vi ju nyligen och det hade ingen langvarig effekt pa Elias. Vi bestamde oss for att vi ville aka hem med Elias och ta  vara pa den lilla tid vi hade kvar med honom och vara tillsammans med var familj och slakt. Lakarna sa att Elias skulle leva ett par timmar och sedan inte orka mera efter att vi tog av bi-papen har hemma. I fredags kom vi hem, tog av bi-papen , nu ar det torsdag och Elias ligger har brevid mej och andas alldeles sjalv! Min lille kille ar sa otroligt stark och han lyssnar inte pa vad lakarna sager utan han gor som han vill! Det ar sa mysigt att fa gosa med honom, kla pa honom, bada honom, lasa for honom och gora allt annat som man tar for givet men som vi trodde  att vi inte skulle fa gora igen.




Kommentarer
Postat av: Mia Eliasson

Helt otroligt vilken kille ni har han har mycket vilja. Vi tänker på er varenda dag.Hälsa alla från oss varma kramar från oss i Hålan fam eliasson.

2010-06-03 @ 20:49:55
Postat av: Ulrika

Tänker också på er varenda dag. Lille fantastiske kämpe...!

2010-06-03 @ 21:19:43
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: Mia Eriksson

Hej ni underbara familj! Läser Elias blogg emellanåt och slås alltid av den kärlek ni har och sprider! Tänker på er och ber för er.

Många kramar!

2010-06-04 @ 00:09:56
Postat av: Jankulov Andersson

Fantastiske unge!!! Han är sannerligen ett litet mirakel! Vi, liksom alla andra tänker också på er varje dag!! Ni är i våra tankar hela tiden!



många pussar och kramar från oss

2010-06-04 @ 09:39:30
Postat av: Johanna(jag läser Úlrikas och Noreas blogg,m.m)

Åh!Hoppas att allt går bra nu med er lilla kämpe Elias!Och att han får leva jättelänge till!

2010-06-06 @ 15:06:39
URL: http://tufsisblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Han är en riktig kämpe er guldklimp!! Ni verkar vara en underbar familj som verklgien tar vara på varandra och värdesätter vad som är viktigt.



KRAM till er

2010-06-10 @ 22:32:54
URL: http://stockholmskane.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0