Barnplågeri

Barnplågeri
Alla de här hjälpmedlen har Elias fått utav sin sjukgymnast och arbetsterapeut. Det är ju inte meningen att han ska använda alla på samma gång men ibland brukar vi skämta om att ju mer grejer han får desto surare blir han. Sist vi var på terapi sa jag att jag skulle ta kort på honom i alla sina manicker och skicka till dem och här är det kortet.

Kommentarer
Postat av: Mormor & morfar

Ja, inte verkar han uppskatta alla hjälpmedel.
Ikväll har vi varit på en fantastisk konsert med storbandet "Himlaväsen". Härligt! God natt önskar mormor och morfar.

2008-05-02 @ 00:08:37
Postat av: Ulrika

Men lille stackaren, han ser verkligen allt annat än nöjd ut! Men han ser ju så stor ut, som en liten pojke mer än en bebis! Hur söt som helst som alltid!

2008-05-02 @ 07:56:59
URL: http://www.noreasmamma.blogg.se
Postat av: Moster Annica

Jag kommer ihåg att Elias inte uppskattade alla hjälpmedel som han hade,men jag vet också hur gulliga alla människorna som hjälper honom är.Det är skönt att det finns så många som bryr sej.Imorgon ska jag träffa Lina,Annika och Spenser det ska bli jätteroligt. många kramar Moster Annica.

2008-05-03 @ 13:52:15
Postat av: Monia

Stå på dej Elias och tala om vad du tycker om alla grejerna!! Jag vet att de där terapeuterna kan vara hopplösa till att hitta på lösniningar.....
Ha de bra, vi tänker på er.
Många kramar från Pirfälts i Småland.

2008-05-03 @ 15:17:18
Postat av: Sara och Adam

Men lille gubben. Vilken mamma du har! Men tur att det finns hjälpmedel till dig även om det kanske inte är det bästa att använda alla på samma gång. Du ser ut som våra katter när vi klädde på de våra dockkläder när vi va små. De tyckte inte heller om det! Hehe!!! Men söt som tusan är du lille pöjk! Hälsa dina syskon med!
Pussar och kramar!!

2008-05-03 @ 22:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0