Grattis Elias 1,5 år!!!






Tänk att du min lille gullunge fyller 1,5!! Tänk att du blivit så stor och tänk på allt som vi har gått igenom. Tänk på allt som du har lärt mej under denna tiden, du har förändrat mej för alltid. Jag är så glad att du är min och jag hoppas att du vet hur stolt jag känner mej när jag bär omkring på dej. Jag är tacksam för varenda dag vi har tillsammans och jag tar inget för givet längre. Du är så vacker, jag kan inte få nog av dej och jag älskar dej så...

Kommentarer
Postat av: Morfar T

Grattis du lille, store Elias. Hoppas att du får en fin ett och ett halvt års dag. Jag blir påmind om vad ditt namn betyder: "Min Gud är Jahve'. Även om du blir buren av din mamma och pappa är det en söm är större, som bär hela er famlilj - den levande Guden, Jahve.

Älskar dej! Kramar i massor från din morfar!

2008-08-19 @ 06:30:36
Postat av: Ulrika

Tänk att han är ett och ett halvt nu... Lille killen! Grattis, får han slicka i sig något gott idag då? :)

2008-08-19 @ 07:36:47
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: Moster Fia

Grattis lilleman, tänk så stor du är! O tack så hjärtligt för gratulationerna jag fick, en sån vacker sång på telesvaret. Älskar er!

2008-08-19 @ 12:24:35
Postat av: morfar Birger

Instämmer med övriga gratulanter. Tänk vad tiden går.

Jag tycker det var alldeles nyss som jag såg Elias förstra gången.Emma, dina ord om din lille kämpe gick rakt in i mitt hjärta.

Alla bilder är så fina, så fortsätt om ni orkar.Massvis med kramar fån mej.

2008-08-19 @ 23:06:51
Postat av: Moster Annica

Jag är så glad och tacksam för tiden som jag fick vara med er.Mest tacksam är jag för att jag fick lära känna Elias.Älskar er alla och saknar er mycket Många kramar och en extra puss till Elias Moster Annica

2008-08-22 @ 11:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0