Vi har bakat kaka





Jag har hört att ni också har värmebölja där hemma. Här är det så varmt och fuktigt att vi inte orkar vara ute o leka, därför försöker vi hitta på saker inomhus. Idag var vi på ett jättekul ställe där Annika o Spencers farmor jobbar och tittade på modell tåg. Elias har även fått massage av sin massageterapeut och vi har varit och simmat. Efter maten hjälpte barnen mej att baka denna smaskiga kaka.

Kommentarer
Postat av: Malena Lucas mamma

Hej på er!



Nu stänger vi ner internet för ett litet tag.... Kommer sakna att inte kunna se er. Det ser så gott ut och barnen ser uta att gilla kakan! Pussa lille prinsen från oss och framförallt från Lucas.



Kramar Malena



Ps. mötet med kommunen om assistans gick bra. Vi kommer få hjälp, men vi vet inte hur mycket.

2008-08-01 @ 09:37:38
Postat av: Moster Gilla

Mums! Va gott det ser ut. Nu har värmen lugnat ner sig här lite. Vi har varit och hälsat på Kims lägenhet i Göteborg. Ja Kim själv lite grann på Liseberg också. Vi blötte ner honom den sista timmen. Hoppas ni inte rinner bort i värmen. Har ni aircondition?

2008-08-03 @ 11:14:26
Postat av: Sofia

Mums! Skicka med lite med mamma på onsdag,tack!

2008-08-04 @ 12:27:35
Postat av: Morfar T

Det där ser riktigt mumsigt ut. Tack för att ni har tagit hand om mormor och Richard i över en månad nu. Jag ska försöka ta hand om dem lika bra, nu när de kommer hem till Halmstad. Älskar er jättemycket.

2008-08-04 @ 22:43:38
Postat av: Moster Annica

Här är uppochnervända världen. Iförgår 25 grader varmt och i går storm och regn och ett 50 tal nedblåsta träd. Tack och lov blev ingen skadad.Ikväll har vi haft familjemiddag alla utom Joakim som är i Norge.Det var så gott att ha nästan alla tillsammans.Ge alla en stor kram och en extra puss till Elias Moster Annica.

2008-08-05 @ 22:39:03
Postat av: Kim

Hej hopp. Nu finns det internet i huset...=o) Fick ju höra lite av mamma när dom stanna för en fika på väg från Landvetter, men kul att kunna gå in och läsa igen och se lite bilder. Hörde att det kanske fanns en liten liten strimma av hopp i allt och även om det verkar för bra för att vara sant så känns det väldigt väldigt bra... Saknar er massor och hoppas jag kan komma till sommaren igen. Va kul att ni kunde vara med på den grejen i New York med och ni e så fina alla ju... Älskar er och tänker på er. Pussa barnen och jag älskar er massor! /lillebror. svåger & morbror.

2008-08-10 @ 01:58:24
Postat av: Ida

Hej Elias!

Vad glad jag blir när jag kikar in här å ser att du faktiskt är en händig kille som kan baka åxå! Sånt som alla tjejer drömmer om ju..;)

Ser så härligt avslappnad ut på badbildena! Förstår att din sommar varit toppen på många sätt och att det finns så många mysiga människor runt dig hela tiden!!!

Kramar från ett regnigt Stockholm å en liten IdaGroda!

2008-08-17 @ 21:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0