2 av mina pojkar



Ikväll har vi varit hos Lina, vi brukar alltid försöka träffas på fredagskvällar. Elias o Stephen var lite trötta så de fick låna Linas o Johns sköna säng att vila på, är de inte fina?
Jag tror de var extra trötta för att idag var vi och träffade vår nya neurolog och det var faktiskt ett ganska trevligt möte. Jag har misstänkt att Elias har kramper men neurologen tror inte att han har det och det är ju skönt så länge han slipper det. Elias ska få börja med en ny medicin som gör att det bildas mindre saliv och slem. Han kan ju inte hosta eller harkla sej och han blir ganska irriterad när det gurglar i halsen på honom, vi får väl se om medicinen hjälper. Vi bestämde också att vi ska testa att ge honom botox injektioner i benen igen för att se om musklerna kan slappna av och samtidigt minska på hans dos av baclofen. Baclofen gör så att man blir avslappnad i musklerna men Elias är nästan för lealös i hela kroppen så vi tänkte testa på detta viset och se om det funkar bättre. Jaa, så det har helt enkelt varit en ganska vanlig dag för oss...

Kommentarer
Postat av: Sara och Adam

För oss här hemma är det alldeles fantastiskt att få veta såna här "vardagliga" saker. Vi gillar det jag och Adam. adam tyclker att det är spännande och titta på barnen på datorn. Han pekar på Elias och tror att det är han själv. Sen tar han på skärmen när Livia och Leo är där.

Pussa på barnen och hälsa make och syrran med familj.

2008-08-23 @ 19:19:31
Postat av: Ulrika

Jättefina bilder, kul med skärpan på Elias på den ena och Steve på den andra! Vad bra att neurologen inte tyckte Eliasen har kramper, hoppas det blir bra med den nya medicineringen nu, tack att du håller oss uppdaterade! Jag tänker fortfarande på er varenda varenda dag...

2008-08-24 @ 18:41:20
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: Moster Gilla

Så mysigt det ser ut! Skönt att ni har varandra Linas och ni. Hur går det för skolbarnen, eller har de inte börjar ännu?

2008-08-24 @ 21:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0