Nya tänder

Elias har inte fått några nya tänder sedan han var ca 6 månader, då han fick två där uppe och två där nere. Sedan dess har inget hänt, hans tandkött har varit alldeles bubbligt men det har inte kommit några tänder. Jag trodde att han inte skulle få några fler men i fredags ploppade en in längst där bak och nu har det kommit två till!!! De är kindtänder allihop så han har skippat flera stycken men vem vet, de kanske också ploppar ut en vacker dag. Han har varit rosig och varm om kinderna men annars verkar han inte mått så dåligt av dem.

Kommentarer
Postat av: Moster Annica

Vad kul att det kommer nya tänder.Jag hoppas också att det ska fungera med nya botox injektioner,förra gången blev han ju lite mjukare.Krama alla och ge en extra puss till Elias. Moster Annica

2008-08-26 @ 10:38:15
Postat av: Morfar T

Hoppas du får något gott godis att tugga på nu när du har fått fler tänder, Elias. Fina bilder på Steve och Elias och dessutom skriver du så bra, Emma. Älskar er alla!

2008-08-26 @ 22:29:46
Postat av: morfar Birger

Det är så roligt att läsa om er. Ni är jättebra på att ta hand om ALLA era barn. Jag kommer ihåg fredagskvällarna med mumsig pizza och annat gott. Hoppas vi kan ha det lika mysigt nr vi träffas i nov. månad. JÄTTEKRAMAR FRÅN MEJ.

2008-08-28 @ 21:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0