Snöstorm

Vädret här har blivit helt tokigt! Idag och igår har det snöat och snöat, vi har jättemycket snö! Men det är ganska roligt, allt blir så vackert. Barnen har varit ute och lekt och Elias har åkt pulka för första gången. Det snöade rätt i ansiktet på honom vilket han inte tyckte om men när vi väl satte oss på pulkan och fick fart tyckte han att det var ganska kul!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Wow, snö, vad kul! Max har knappt ens sett snö. Här är vädret också helt konstigt, nu är det knoppar på alla träd och krokusar i varenda rabatt! Så konstigt, vår trots att det bara är i början av mars. KRAM till er!

2008-03-09 @ 07:50:21
URL: http://www.noreasmamma.blogg.se
Postat av: Olof Palm

Hej Det låter kallt jag kommer ihåg isvindarna.I går var det solsken och 10 grader varmt och skönt,men idag regnar det igen,jag längtar verkligen efter sommar och värme.Det var roligt att Elias åkte pulka jag vet att de andra barnen gillade det.Krama alla och ge en extra puss till Elias.

2008-03-09 @ 16:51:28
Postat av: morfar Birger

Vädret är ur led. Här är det bara regn och rusk. Ta vara på snön och vintern när ni kan. Hoppas att alla barnen har kul. För Fia och Iris är väl snön ganska ovanlig. Många kramar och omtake till er alla från morfar Birger

2008-03-10 @ 10:31:32
Postat av: Morfar

Livia, Leo, Elias och Iris!
Åk så det ryker - passa på innan det är för sent. Snart kommer våren.
Älskar er, hälsa till Annika och Spencer.
Morfar T

2008-03-10 @ 14:52:36
Postat av: Ulrika

Hej igen! Det var faktiskt ett kort inslag på tv4 nyhetsmorgon imorse från Ohio, där de sa att ni hade en halv meter snö, att det inte varit så mycket snö sedan 1910. Stämmer det? I alla fall var det kul att se er delstat, jag tyckte nog bestämt jag skymtade er i bakgrunden där bakom snöskyfflarna.

2008-03-10 @ 15:49:54
URL: http://www.noreasmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0