Luftballongsfestival


Igår var vi på luftballongsfestival tillsammans med mamma och Richard, Lina, John, Annika o Spencer. Vi hade jättetrevligt och det fanns så mycket att ta kort på så det blev ganska många bilder. Jag kunde inte hjälpa att tänka tillbaka på förra året när vi var där. Elias var så go och vi visste inte vad som väntade oss. Samma dag som vi var där hade han fått smaka på riktig mat för första gången och han tyckte det var gott. Elias har inte mått så bra de sista dagarna, jag tror att han är förkyld och det har satt sej i bröstet på honom. Han är alldeles rosslig och försöker att hosta men det blir bara en halvhosta. Han kräks också och är inte alls på bra humör, vilket är helt förståeligt.
Den här bilden är på kusin Spencer, nymålad som Spiderman!

Annika är helnöjd med sin ansiktsmålning.

Livia får en fjäril på sitt ansikte.

Det är klart att Elias också ska få sitt ansikte målat, en liten luftballong på kinden( kolla in hur bra den matchar med hans molntröja! )

Stephen och Elias myser på filten medans de väntar på att ballongerna ska flyga iväg.

Tuffe Richard

Spencer har lånat sin mammas solglasögon för att kunna se fallskärmshopparna bättre.


Kommentarer
Postat av: Sara och Adam

Stackars Elias! Så typiskt att han ska bli förkyld! Ni ser ut att ha haft jättemysigt och Elias body är superfin! Sån vill Adam oxå ha!

Hoppas lillkillen blir frisk snart så han och ni slipper allt det jobbiga!

puss och kram!

2008-07-20 @ 20:39:58
Postat av: Morfar T

Vad kul det ser ut att av på luftballongfestival. Vio har haft marinfestival här i Halmstad, med en massa gamla båtar. Den häftigaste var en rysk fyrmastad fullriggare, som är 117 meter lång. Det lär visst va världen största segelbåt. Saknar och älskar er alla!

2008-07-20 @ 22:49:30
Postat av: morfar Birger

Som vanligt många härliga bilder. Det är så kul att föja era olika äventyr, men att Elias inte mår så bra är förståss tråkigt. Hoppas att det går över.

Hälsa Rickhard att jag ser hans blogg men jag kan inte ge någon kommentar.

Nu är fruntimmerveckan. Grattis på namnsdagarna alla Emma och Christina. Jättekramar från mej!

2008-07-21 @ 12:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0