Tack o Lov!!

Elias mår mycket bättre idag! Han sov hela natten till kl 7 och han var inte alls lika rosslig som natten innan. Han klarade sej hela natten utan att kräkas så det var ju bra. Jag känner mej alltid orolig när han blir lite halvkrasslig men denna gången klarade han sej utan feber och nu är han tillbaks till sitt vanliga, mer nöjda, jag. Tack för att ni tänkte på honom!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åh vad skönt, att han blev bättre! Sova till sju på morgonen är ju lyx, det har nog Max aldrig gjort. Sovit hela natten till sju alltså. Jättemysiga bilder från ballongfestivalen! Det är så sorgligt att allt är som det är med Elias sjukdom, jag förstår att det blir extra påtagligt då du minns hur det var förra festivalen då han var frisk. Men han är i alla fall världens sötaste lille gos i sin molnbody!

2008-07-21 @ 17:11:54
URL: http://noreasmamma.blogg.se/
Postat av: Moster Annica

Det var längesedan jag tittade på bloggen,men det är så gott att se er alla.Elias växer nästan på varje bild man ser.Grattis Leo i efterskott.Idag har vi haft en skön sommardag med en hel del sol.Jag har en fot som inte är så bra,jag har fått någon infektion och konstiga sår så det är inte så roligt.Många kramar moster Annica

2008-07-21 @ 20:38:21
Postat av: morfar Birger

Skönt att Elias är bättre.Jag kan förstå lite av all oro ni känner när allt inte är som det ska. Tänker ofta på er. Kramar fån mej.

2008-07-21 @ 21:24:24
Postat av: Morfar T

Elias, du är kämpen nummer ett! Älskar dej! Morfar T

2008-07-22 @ 00:23:34
Postat av: Matilda

Hej fm Wendland! Det var ett tag sen jag tittade in på eran blogg, vad alla barn har vuxit! Dom var så söta i sina ansikts målningar, och elias är nog den gulligaste killen jag sett i en molnbody! Jag har planer på att försöka få ihop pengar till en USA resa, Men jag får se om jag någonsin kommer att ha råd... Jag saknar er alla, och jag tänker på er, och Elias som hänger i en stor tavla på mitt rum. Ha de underbart! Stora kramar // Matilda

2008-07-22 @ 11:33:39
Postat av: Moster Gilla

Kom just hem från Gotland, och där fanns ingen dator. Vad du är duktig Emma som fixar alla bilder och låter oss få vara med! Vad skönt att Elias mår bättre!

2008-07-22 @ 13:20:04
Postat av: Richard Thorén

Hej alla. Ni får gärna kolla in min blogg me. Om ni har några frågor om trädgård. Så kan ni fråga mig, jag går just nu på naturbruk och ska bara 2:an till hösten. Så jag har bara 2 år kvar sen blir de studenten ha de fint saknar er alla puss puss

2008-07-23 @ 16:00:57
URL: http://richardtradgard.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Emma!

Har inte varit inne på bloggen på ett tag (konstigt att när det är sommar och man har semester så har man så mycket mindre tid än annars...?)

Men oj vad Elias växer, långa killen! Såg lite stor ut på skötbordet = )

Här i Jämtland, och säkert hela sverige, är det riktigt stekhett. 30 grader fast klockan är 21.30.



Många kramar Karin

2008-07-25 @ 21:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0