Elias på sjukhuset

388447-3

Detta kortet och det första, var taget av en fotograf när Elias var på sjukhuset i höstas. Vi hade beställt tid med henne men eftersom vi var inlagda kunde vi inte ta korten där hemma som planerat. När hon fick höra talas om hur det låg till skyndade hon sej till sjukhuset precis innan Elias fick en sond i näsan.
Är han inte söt?!!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jo, han är ju helt fantastiskt söt, lille pojken! Vad roligt att du kommit iång med bloggen, nu kommer jag titta in på den varje dag! Tusen kramar!!!

2008-02-14 @ 08:23:28
Postat av: Karin Ramström

Oj vad jag gråter när jag läser om vad som drabbat lille Elias och eran familj. Tack för att du låter oss vara delaktiga! Han är vansinnigt söt, vilka ögon! Man ser rakt in i honom och även dig för ni är så lika!
Skickar många varma kramar från ett kyligt Åre och kommer snart tillbaka igen. //Karin

2008-02-14 @ 11:42:33
Postat av: Moster Gilla

Va du är underbar Emma! Det var bra att vi kan hänga med på bilder också. Jag saknar er alla såp det var roligt att få se lite bilder också. Kim var här i helgen och då spelade han Eliasången. Jag var tvungen att gråta en skvätt. "Vi" lyckades inte kopiera den men Ann skulle ha med sig film o sång när hon kommer. Älskar er! Kram Gilla

2008-02-15 @ 18:49:00
Postat av: amanda sagear

jo han är helt underbart söt! men med en sådan söt mamma kan man inte förvänta sig annat!;) vi saknar er och tänker på er massor! stora bamsekramar /sagemar.

2008-02-19 @ 20:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0